Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Одещині 36-річна жінка по-звірячому вбила свого коханого через ревнощі

26 січня 2012, 16:15
Дата ефіру/події: Четвер, 26 січня 16:15

Звіряче вбивство свого коханого скоїла 36-річна жінка на Одещині. На кривавий злочин мешканка Великого Дальника наважилася через ревнощі. Вирішила помститися чоловікові, який кинув її заради іншої. Про любовний трикутник.

Закривавлене тіло 31-річного чоловіка знайшли в балці. На перший погляд здавалося, що стався нещасний випадок. П'яний молодик повертався додому, не втримався на мосту й упав у річку. Та коли правоохоронці оглянули трупа, збагнули: чоловіка жорстоко вбили.

Андрій Родіонов, керівник відділу Біляївського РВ міліції:

- Было установлено, что накануне вечером его знакомая на почве ревности избила его, после чего причинила ему телесные повреждения, от которых наступила его смерть. Сама обвиняемая утверждает, что она совершила это в целях мести из-за того, что накануне потерпевший совершил у неё кражу. Однако мы предполагаем, что это было совершено из ревности.

Того фатального вечора Михайло і його нова кохана добряче випили, після посиденьок молодик заснув. У цей час до хати зайшла подруга господині, що колись була співмешканкою сплячого. Коли побачила небораку, почала щосили його лупцювати. Утім, він був такий п'яний, що навіть не поворухнувся. Тоді приятельки вирішили також підігрітися спиртним. Згодом  жінка знову почала по-звірячому бити колишнього.

Олена, співучасниця злочину:

- Её, наверное, взбесило, то что он звуку не подает, она схватила сапу и начала его бить сапой. Я подошла к ней, говорю: "Успокойся, потому что ты его убьешь", - после чего она меня оттолкнула к стенке и взяла, развернула сапу, и эту сапу ему вставила в анальное отверстие.

Від травм чоловік помер. Тієї самої ночі жінки віднесли тіло до балки. Обох затримали правоохоронці. Одній загрожує кримінальна відповідальність за приховування злочину. Іншій - за умисне вбивство - п'ятнадцятирічне ув'язнення.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.