Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Вінниччині п'яний відвідувач кафе влаштував озброєний погром

27 січня 2012, 15:25
Дата ефіру/події: П’ятниця, 27 січня 15:25

Справжнє полювання на людей влаштував п'яний на Вінничині. Мешканець Гайсина у придорожній кав'ярні почав з'ясовувати стосунки з іншим відвідувачем, мов в американських бойовиках. Клієнти закладу й персонал були змушені зачинитися зсередини та викликати міліцію. До приїзду правоохоронців навіжений так прагнув розправитися з кривдниками, що сокирою порубав двері.

Власниця кафе (показує пошкодження закладу):

- Холодильник повністю. Ну, розбите стікло тут, розбиті бутилки, сок, пиво. Холодильники дорогі, три холодильника розбитих. Товару розбито в холодильниках тоже багато дуже…

Вночі в передмісті Гайсина у придорожній кав'ярні тридцятисемирічний місцевий житель діяв як в американських кінофільмах. Зі стріляниною й вибиванням дверей. Між ним та іншим відвідувачем закладу виникла сварка, що перетворилася на бійку. Свідки намагалися вгамувати бешкетника, утім, це лише загострило конфлікт. Задирака витяг пістолета й почав стріляти. Влучив в одного з відвідувачів.

Роман Швець, лікар-травматолог Гайсинської лікарні:

- Постріл з травматичного пістолета в обличчя. Доставлений швидкою допомогою в Гайсинську ЦРЛ, де йому встановлено діагноз "забійна рана правої щоки".

Та цього розбишаці було замало. Він вийшов із закладу, взяв із багажника свого авта вже мисливського карабіна й гайда гатити по кав'ярні. Відвідувачі й персонал зачинилися зсередини та викликали міліцію. До приїзду правоохоронців, аби розправитися з кривдниками, навіжений сокирою пошкодив двері.

Андрій Піхоцький, керівник Гайсинського РВ міліції:

- Вдалося припинити конфлікт, уникнути тяжких наслідків та затримати 37-річного місцевого жителя, який перебував в стані алкогольного сп'яніння та обґрунтовано підозрювався в скоєнні даного злочину. В даний час зброя вся вилучена та направлена на дослідження.

У винуватця бійки зі стріляниною вилучили травматичного пістолета й мисливського карабіна. На зброю в бешкетника були офіційні дозволи. Звідки в безробітного багатодітного батька гроші на придбання арсеналу й навіщо він йому - затриманий не каже.

Затриманий:

- Да, я отказываюсь давать показания без свого адвоката.

Проти бешкетника, що застосував вогнепальну зброю, порушено кримінальну справу. Тепер мисливцеві на людей загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
I've been lkooing for a post like this forever (and a day)
Cunfetti 03.05.2012, 20:33 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.