Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 5 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Севастополі хлопець героїчно врятував 76-річну сусідку з вогню

30 січня 2012, 09:17
Дата ефіру/події: Понеділок, 30 січня 09:17

Ризикуючи власним життям, урятував із вогню 76-річну сусідку парубок у Севастополі. Спалахнула квартира на п'ятому поверсі. Про героїчний вчинок кримського хлопця.

Григорій Трухан, рятівник:

- Вышел в коридор у себя - холодильник жужжит. Потом у нас задымился принтер, я отключил всё, начало сильно моргать электричество.

Й одразу парубкові у двері постукали сусіди, він вискочив у під'їзд і побачив, що на п'ятому поверсі валує густий чорний дим. Молодик відреагував миттєво.

Григорій Трухан, рятівник:

- Я побежал наверх, эта женщина лежала возле прохода, потому что она ходить не может. Я ее стащил сюда, положил её здесь сначала, на проходе на одеяло, дым повалил, я закрыл дверь, чтобы не было сквозняка, доступа кислорода, потом дым повалил, я перетащил ее уже сюда. Потом спускал вниз.

Лише потім парубок повідомив про пожежу МНС і "швидку". Прибулі рятувальники загасили вогонь, полум'я не встигло перекинутися на сусідні приміщення.

Олександр Колодязєв, співробітник УМНС у м. Севастополі:

- Женщина уже была спасена до нас соседом. Проникли в квартиру, было установлено, что горит телевизор и мебель. Было сильное задымление. Пожар ликвидировали практически мгновенно. Женщину забрала скорая помощь.

Наталія Лебедева, фельшерка швидкої допомоги:

- Состояние средней тяжести, в сознании, с ожогами в области правого предплечья. Везем в стационар.

Врятована сімдесятишестирічна бабуся тепер оговтується від шоку. А еменесівці з'ясовують причину займання. Ймовірно, сталося коротке замкнення в телевізорі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.