Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 2 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Україні сталася низка подій із займанням автомобілів

1 лютого 2012, 15:16
Дата ефіру/події: Середа, 1 лютого 15:16

Хоч і залізні, а горять добряче. В Україні низка пригод з займанням автомобілів. Одна - дорога, суддівська машина, приміром, спалахнула не без допомоги сторонніх - просто перед вікнами Апеляційного суду в Харкові. Натомість, у Маріуполі вогонь охопив "Опель" через погану дорогу.

У Маріуполі вже друга за дві доби аварія, яку спричинили ями на дорозі. "Опель" та "ВАЗ" зіткнулися саме через вибоїни, стверджують обидва учасники ДТП. Намагаючись об’їхати дірку в асфальті, водій німця вивернув на зустрічну смугу, якою рухався "ВАЗ". Наслідок маневрів сумний - кермувальник іномарки дістав серйозну травму обличчя, а його авто після зіткнення спалахнуло. У водія ж "ВАЗу" - ушкодження незначні.

Олександр, водій:

- Человек, объезжая яму, выехал на встречное движение. Он пытался уйти ближе к моей полосе, так же само я попытался уйти от него, и получилось столкновение, после чего меня развернуло.

Юрій, свідок:

- "Опель Омега" выскочил на встречную, объезжая ямки, и, получается, в красную пятерку лоб в лоб они шли. Человек пытался обойти, но ничего у него не получилося. При ударе загорелся "Опель".

 

А в Харкові підпалили автівку судді. "Лексус" вартістю понад сто тисяч доларів був припаркований на стоянці біля обласного апеляційного суду. Згоріла машина не повністю: пошкоджена передня частина. Пожежу вчасно помітили, і вогонь загасили, навіть рятувальників не викликали. Власник авта відмовився пов'язувати інцидент зі своєю професійною діяльністю. У міліції факту підпалу не підтверджують, але кримінальну справу порушили.

Дмитро Гринчак, заступник керівника відділу Червонозаводського РВ міліції:

- На данный момент проводятся оперативно-розыскные мероприятия по установлению возможных свидетелей и очевидцев данного происшествия. А также проводятся экспертизы для установления причины возгорания данного автомобиля.

 

А на Херсонщині згоріли чотири маршрутки. Чому спалахнуло, і чи не було підпалу - з'ясовують правоохоронці. Зайнялося о другій ночі на території комунального автопідприємства. Пожежників викликав охоронець, який помітив дим, що виходив з ангару. У приміщенні стояло 10 автобусів. Вщент вигоріло 4. За попередньою інформацією, транспорт належав кільком приватним перевізникам, і обслуговував 4 міські маршрути.

Вадим Заобурний, заступник керівника Держтехногенбезпеки в Херсонській області:

- На даний час ведеться слідство, причини і збитки встановлюються, але найбільш вірогідною причиною пожежі могло бути несправність електроживлення, несправність електричних проводок в автобусі "Богдан".

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Кошмар...

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.