Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Луганську 41-річна жінка зарізала свого молодого коханця разом із суперницею

2 лютого 2012, 14:39
Дата ефіру/події: Четвер, 2 лютого 14:39

Криваве розірвання любовного трикутника - у Луганську. Приниження, зрада, часті запої - все це вибачала своєму молодому коханцеві 41-річна жінка. Навіть закривала очі на появу в будинку суперниці. Терпіла все, доки парочка не запропонувала їй секс утрьох.

Галина і Денис зустрічалися сім років. Кожен мав власну оселю, та частіше жінка ночувала в коханця. В гості до пари почала частенько навідуватися і їхня знайома. А ще за якийсь час Галина зрозуміла: у її половинки з подругою роман. Та цю слабкість молодшому на 14 років чоловікові пробачила. Чергові посиденьки учасників любовного трикутника почалися як завжди: горілка, закуска, розмови.

Затримана:

- Купила самогона, полтора литра, какую-то закуску, и были еще фрукты, яблоки, мандарины. Пили, пили, пили.

Перебравши зайвого, жінка пішла до кімнати відпочивати. Зрадники продовжували гуляти на кухні. Та цього разу вечір вирішили урізноманітнити.

Затримана:

- Потом они пришли в нашу комнату, где я лежала на диване, предложили секс втроем, я отказалась. Они легли рядом и начали сами заниматься сексом.

Далі все як у гарячці. Отямилася господиня, коли обоє закривавлених коханців уже не дихали. В істериці побігла додому та все розповіла своєму синові.

Затримана:

- Я взяла нож, и решила пойти назад на место преступления, и возле Дениса себя зарезать. Я попробовала себе живот разрезать - не получилось, я попробовала в сердце - нож хоть и прошел между ребер, но все равно не дошел до сердца.

Самогубцю-невдаху зупинили правоохоронці. Жінка вже протверезіла, і в усьому зізналася.

Сергій Паращенко, керівник підрозділу Артемівського РВ міліції м. Луганська:

- По данному факту следствием Артемовского райотдела возбуждено уголовное дело по признакам статья 115 ч. 2 Уголовного кодекса Украины. Данное лицо задержано, и находится в СИЗО города Луганска.

Любовного трикутника Галина таки розірвала. Але заплатить за це тривалим ув'язненням - від 10 років до 15-ти, чи навіть довічно.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.