Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 24 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Житель Маріуполя розплатився життям за послуги повії

3 лютого 2012, 13:40
Дата ефіру/події: П’ятниця, 3 лютого 13:40

Розплатився життям за послуги повії. В таку халепу втрапив мешканець Маріуполя. Він скористався жінкою, а грошей не дав. Та образи не забула, і винайняла месників.

400 гривень за годину. Саме стільки коштували послуги повії в маріупільському борделі. Та одному з клієнтів робота дівчат не сподобалася - грошей він не дав.

Затримана:

- Человек, который был в салоне с друзьями, некорректно поступил с девушками - отобрал деньги. Назвал свои имя и фамилию. Я просто хотела с ним встретится, и поговорить.

На розмову жінка поїхала з трьома міцними чоловіками. Аргументами в суперечці стали кулаки та ніж. Норовливому клієнтові сказали: тепер він винен 15 тисяч доларів. Таких грошей у чоловіка не було, тож боржника вбили.

Ігор Маштаков, в.о. керівника слідчого відділу Маріупільського МУ міліції:

- По горячим следам была задержана женщина, и один из соучастников - мужчина. Двое остальных скрылись от органов следствия, и местонахождение их было не установлено. В отношении мужчины и женщины была избрана мера пресечения содержание в СИЗО, и уголовное дело было направлено в суд.

За втікачами правоохоронцям довелося добряче побігати. Знайшли їх в Одесі, в орендованій квартирі. Тепер вони - в маріупільському СІЗО.

Затриманий:

- Сейчас я думаю, что это была большая глупость. Нельзя было лишать человека жизни, но на тот момент была такая ситуация: времени подумать не было. Страх был, что этот человек потом мстить будет мне и моим близким.

Нині ж слідчі з'ясовують: чим займалися втікачі в Одесі.

Юрій Горустович, керівник підрозділу Маріупільського МУ міліції:

- Также мы проверяем их на причастность к преступлениям в городе Мариуполе и в других городах Донецкой области. Предстоит большой массив работы с учетом личности задержанных и того образа жизни, который они вели.

Слідство з'ясувало, що хазяйка борделю не вперше вдавалася до послуг цієї компанії, щоби приборкати кривдників своїх підопічних. Найманці з роботою завжди впорувалися, але цього разу ситуація вийшла з-під контролю. Проти всіх учасників кривавої історії порушили низку кримінальних справ. Їм загрожує довічне позбавлення волі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.