Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 19 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Києві в 13 приватних будинках вже тиждень відключено водопостачання

3 лютого 2012, 15:20
Дата ефіру/події: П’ятниця, 3 лютого 15:20

Декому за 20-градусного морозу доводиться думати не лише про обігрів, а й про те, де взяти воду. Хоча б холодну. Від минулої п'ятниці у 13-ти приватних будинках у Києві немає водопостачання. Причина - прорив труби, яку ніхто не квапиться ремонтувати.

Мешканка м. Києва:

- Рахунок за сплату послуг з водопостачання та водовідведення Пат АК "Київводоканал". Платим мы деньги им.

Залишившись без води, люди одразу кинулися дзвонити до аварійної служби водоканалу. Однак там повідомили: труба не їхня, тому не ремонтуватимуть.

Віталій, мешканець м. Києва:

- Главный ответ - это не на балансе находится водоканал, и он отправляет - ищите частников, например. Частники говорят: там 30-40 тысяч - стоимость ремонта. То есть, очень большая, которую там этих 13 домов, которые без воды, сбрасываться - тоже большие деньги будет.

Згодом з'ясували: аварійна труба нічия, тож до проблеми нікому немає діла.

Віталій, мешканець м. Києва:

- 20 лет как без сноса, но уже на баланс никто не хочет брать, никому не нужна старая труба, которая будет, может быть, каждый год будет рваться.

Скарги до районної та міської влади справи з місця не зрушили: робітники, що з'явились тут днями, відновити водопостачання так і не змогли.

Іван Петрович, мешканець м. Києва:

- Вони говорять, що зробили, подключили, а вона дальше прорывает, идёт сюда. Вони говорять, що зарили, мол, и все. А що дальше - неизвестно. Кажуть, будуть далі решать, що там решать.

Сьогодні ж, на шостий день після аварії, тут з'явились робітники підрядного підприємства, що ремонтує труби. Його керівник переконує: приїхали не лише подивитись.

Валерій Падей, голова правління ремонтного підприємства:

- Ліквідовувати аварію на водопровідній мережі.

- А хто вас сюди відправив?

- Подільська державна адміністрація.

- Скільки часу є на ліквідацію?

- Не знаю, вскритие покажет. Ми - підрядна організація, яка попробує виконати цю роботу при такому морозі.

Поки ж мешканцям так неквапом допомагають, людям доводиться щодня просити води в сусідній багатоповерхівці, або йти по морозу до неблизького бювету.

Іван Петрович, мешканець м. Києва:

- Іду до людей, прошу. Вот подъезд, ведра. Принесу там 3-4 ведра на сутки, и опять.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Шановна редакція!
Порахуйте ще й нас- 4 приватних будинка=8 сімей по вул.Тираспільській 43-7, 43-8, 43-9, 39, ми без воді вже з понеділка 7 лютого. Частина будинків також без тепла-зупинились котли, в трьох сім"ях грудні діти.Ми в паніці, ніхто нам не допомагає.Труба нічийна, Водоканал не обслуговує, самі відновить самотужки водопостачання не можемо.Топимо сніг. Звернення на телефон гарячої лінії "1551" поки що нічого не дав.
Просимо у Вас допомоги або поради.Що нам робити?
Зворотня адреса [email protected]
Тетяна 09.02.2012, 20:48 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.