Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 8 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Миколаївщині затримали двох громадян Молдови, які пограбували більше 20 квартир

6 лютого 2012, 16:24
Дата ефіру/події: Понеділок, 6 лютого 16:24

На Миколаївщині двоє громадян Молдови обікрали понад двадцять квартир. За такі злочини чоловіків давно оголосили у міжнародний розшук на батьківщині. Та затримати їх вдалося тільки в Україні.

Три дні - три пограбовані квартири. Діяли злодії швидко й нахабно. Щоразу за однією схемою.

Іван Хохлов, перший заступник керівника Южноукраїнського МВ УМВС України в Миколаївській області:

- Всі крадіжки скоювалися в період часу від 17 до 19 години, через пластикове вікно. Переважно, це квартири були ті, що знаходяться на першому поверсі, а також там де мається кондиціонер.

Лови злочинців були масштабними. Міліціянти влаштували одразу 40 засідок на перших поверхах квартир, що могли зацікавити крадіїв.

Іван Хохлов, перший заступник керівника Южноукраїнського МВ міліції:

- Біля кожної квартири, то єсть, на сорока постах було виставлено по працівнику міліції, вірогідність того, що ми їх затримаємо на гарячому, була невелика, але під час проведення операції біля однієї з квартир, яка нами була перекрита, було помічено два молодих чоловіки, які себе підозріло поводили.

Підозрілих чоловіків негайно затримали. Вони виявились колишніми спортсменами. Один - навіть кандидат у майстри спорту з боксу. Інший - експерт з пластикових вікон. Незабаром вони вже розповідали про свої подвиги.

Затриманий:

- Мой напарник просто работал на пластиковых окнах, и знал, просто-напросто, смысл устройства этого окна. Мы раз попробовали - у нас получилось открывать, открывали типа монтировка-гвоздодер.

Владислав Гнатенко, співробітник ГУ МВС України в Миколаївській області:

- С помощью ножа и отвертки воры вскрывали пластиковое покрытие окна, находили зацепы, и с помощью гвоздодера снимали затворы и проникали в домовладения.

Правоохоронці вже з'ясували: у Молдові на рахунку цих квартирників аж 82 епізоди крадіжок. В Україні їхній послужний список доповнили ще двадцять. За такі здобутки злодіям загрожує до 8 років позбавлення волі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Back in scohol, I'm doing so much learning.
Rudra 03.05.2012, 20:20 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.