Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Сашко Дніпровський (6 років) - необхідно 70 тис. грн. для лікування лімфогранулематозу

13 лютого 2012, 10:16
Дата ефіру/події: Понеділок, 13 лютого 10:16

А зараз просимо вашої уваги. Допоможіть врятувати маленьке життя! Шестирічний Сашко Дніпровський уже рік бореться зі страшним онкозахворюваням. Нині хлопчик проходить десятий курс хіміотерапії. Утім його недуга така агресивна, що її не зупиняють навіть найсильніші препарати. Єдиний шанс врятувати дитину - трансплантувати кістковий мозок, але для цього потрібні дорогі ліки, на які в родини немає грошей. Тож батьки Сашка сподіваються на допомогу небайдужих людей.

Шестирічний Сашко згадує свою останню зустріч зі старшим братиком. Малий захоплено розповідає про те, як бавилися.

Сашко, хворий хлопчик:

- Мы иногда играем в гонки.

Та вже кілька місяців хлопчики не бачаться. Старший лишився в рідному Дніпродзержинську, а молодший разом із мамою їздить лікарнями.

Надія Дніпровська, мати хворого хлопчика:

- Мы лежим в больнице с апреля месяца 2011 года. Дома мы были в августе месяце, когда у нас четвертая химиотерапия была.

Жах для родини Дніпровських розпочався рік тому. Тоді Сашко захворів на грип. Потім недуга ніби відпустила, з'явилися інші симптоми.

Надія Дніпровська, мати хворого хлопчика:

- У нас держалась высокая температура, чувствовал нормально, но держалась температура, и с правой стороны начали выдуваться лимфоузлы, шариками - не сильно заметными, но они на ощупь были, а так - не видны. А потом, в конце апреля за сутки, буквально, они стали очень большими, и нас положили, прооперировали, взяли биопсию.

Результати шокували родину. У хлопчика виявили лімфогранулематоз - рідкісне онкологічне захворювання. Хіміотерапія проти недуги виявилася безсилою.

Наталія Кавардакова, лікар відділу Центру дитячої онкогематології і трансплантації кісткового мозку "Охматдит":

- К сожалению, в плане биологии опухоли у него оказался такой вариант, который нечувствителен ни к первичной терапии, ни к второй линии более агрессивной терапии, ни к третьей линии более агрессивной терапии.

Врятувати хлопчика можна, якщо пересадити йому кістковий мозок. Для цього не потрібно їхати закордон чи шукати донора, Сашкові трансплантують його ж стовбурові клітини.

Наталія Кавардакова, лікар відділу Центру дитячої онкогематології і трансплантації кісткового мозку "Охматдит":

- В настоящее время мальчик ожидает трансплантацию костного мозга, трансплантацию стволовой переферической клетки, аутотрансплантацию, то есть, трансплантацию своей стволовой клетки, и для него это единственный шанс выздороветь и жить дальше.

Та для цього потрібна чимала сума грошей, яких так не вистачає родині Дніпровських. За рік боротьби зі страшною недугою вони витратили понад 150 тисяч гривень. Це дуже багато для незаможної сім'ї. Тож тепер батьки Сашка сподіваються лише на допомогу небайдужих до їхнього горя людей.

Надія Дніпровська, мати хворого хлопчика:

- Вынуждены обратиться к людям. Знаю, мир не без добрых людей, нам уже помогали. Но этих средств не хватает, но очень хочется спасти ребенка (плачет).

На медикаменти для трансплантації потрібно сімдесят тисяч гривень. Родина вірить, що за допомоги добрих людей вони врятують синочка. Тож не будьте байдужими. Подаруйте малюкові шанс на життя.

 

Реквізити для переказу коштів:

Дніпровська Надія Юріївна

№ карти: 4405 8858 1294 7080

№ рахунка: 29244825509100

МФО 305299

ЕДРПОУ 14360570

ПриватБанк, Дніпропетровська область

телефон мами Надії - 098-272-66-19

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.