Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 24 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Криму 39-річний чоловік розбещував двох своїх падчерок

14 лютого 2012, 11:35
Дата ефіру/події: Вівторок, 14 лютого 11:35

Збоченця викрили в Криму: 39-річний чоловік розбещував двох своїх пасербиць. Мати дівчаток приховувала цей факт i виправдовувала чоловіка. Старша ж дівчина навіть виїхала з дому - подалі від насильства. Тоді негідник узявся за її 14-річну сестру.

До міліції звернулася бабуся дівчинки. Схвильована жінка розповіла оперативникам: зять розбещує її онучок.

Тетяна Кім, керівник підрозділу Симферопольського РВ міліції:

- Бабушка, которая пришла за помощью оградить свою внучку. Отчим приходит к ней по ночам, и в виде лечения или самолечения применяет к ней развратные действия.

Міліціянти з'ясували: чоловік уже вісім років як одружений. Увесь цей час виховував двох доньок дружини від першого шлюбу. Усі знайомі родини в один голос казали: до дітей ставиться, як до рідних. Хоча старша дівчинка, щойно стала самостійною, чомусь одразу виїхала з рідної оселі. Вона й розповіла про "доброго" вітчима бабусі.

Тетяна Кім, керівник підрозділу Симферопольського РВ міліції:

- Сначала он развратные действия применял к старшей девочке, когда на тот момент ей было 14 лет. Она жаловалась маме, она рассказывала, но мама говорила, что это в целях лечения… Для неё это нормальные вещи.

Про це ж говорить і сам звинувачуваний. Він стверджує: володіє даром зцілення, і його дотики, й масаж - це спосіб лікування.

Ельзара Мефаєва, старший слідчий Симферопольського РВ міліції:

- Данный гражданин вину свою не признал, мотивируя это тем, что совершал данные действия только лишь с целью - магических сеансов, которые улучшали состояние здоровья несовершеннолетней падчерицы.

Тепер станом здоров'я постраждалої неповнолітньої дівчинки займаються медики і психологи. На неї чекає тривала реабілітація.

Ольга Потапенкова, головний дитячий психіатр Міністерства охорони здоров’я Криму:

- Все ситуации, когда ребенок подвергается в той или иной мере сексуальному насилию в любой форме, они очень и очень травматичны, поэтому реабилитационные моменты могут длиться достаточно длительное время. Остается уповать лишь на то, что по своим личностным характеристикам девочка сможет это преодолеть и справиться.

А от цілитель-педофіл тепер за ґратами. Проти нього порушили кримінальну справу. І якщо експертиза з'ясує, що він осудний, волі не побачить ще довгі роки.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.