Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 17 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Маріуполі на сім'ю наркодилера напали постійні клієнти

17 лютого 2012, 22:21
Дата ефіру/події: П’ятниця, 17 лютого 22:21

Ледве не загинуло подружжя в Маріуполі. На родину наркодилера напали клієнти. Той спокійно впустив нападників, бо був певен: вони принесли гроші за чергову дозу.

Напали на маріупільського наркоторгівця його ж клієнти. Побили і дружину дилера, яка також продавала зілля. Коли пара відчиняла двері знайомим чоловікам, і гадки не мала, чим усе закінчиться.

Віктор Орлов, заступник керівника підрозділу Орджонікідзівського РВ міліції м. Маріуполя:

- Данные преступники уже неоднократно приобретали наркотики у потерпевшего. Он их знал в лицо. Один из преступников позвонил в домофон, представился и потерпевший, запустил его в дом, после чего проникли в квартиру.

Щойно нападники опинилися в помешканні, накинулися на подружжя та зв'язали. З квартири забрали коштовності і мобільні телефони, та зникли.

Ігор Ошкадеров, керівник Орджонікідзівського РВ міліції м. Маріуполя:

- В результате данного разбойного нападения потерпевшие получили легкие телесные повреждения. Данное деяние было квалифицировано как разбойное нападение из-за того, что в квартиру они заходили с оружием. Заранее подготовили травматический пистолет и бейсбольную биту.

Нападники - наркомани зі стажем. І на щоденну дозу - а це 500 -700 гривень - грошей завжди бракувало. От і крали спочатку в батьків, потім виносили цінності з власної оселі. І, нарешті, вирішили пограбувати продавця дурману.

Затриманий:

- С друзьями решили, у тех, кто торгует, забрать наркотики. Зашли в квартиру, дали по голове, забрали все, что было.

Та постраждале подружжя через свій незаконний бізнес до міліції звернутися не наважилося. Та правоохоронці вже тривалий час слідкували за наркокублом, тож коли нагрянули до оселі, довідалися й про пограбування господарів. Напад - не перший у біографії затриманих наркоманів. Нині фігуранти цієї справи за ґратами, і чекають на вирок суду.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.