Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Одесі затримали банду телефонних аферистів

17 лютого 2012, 22:34
Дата ефіру/події: П’ятниця, 17 лютого 22:34

Молодиків, що виманювали в людей гроші, затримали в Одесі. Вони працювали за поширеною нині схемою: телефонували жертвам уночі та говорили, що їхній родич потрапив у халепу з міліцією. Щоб його відпустили, треба заплатити.

Двоє молодих одеситів шахраювали зухвало й з розмахом. За раз заробляли від 5-ти до 80-ти тисяч гривень. Схема була завжди однаковою. Телефонували людям з повідомленням - їхні рідні потрапили в халепу. Владнати проблему треба негайно - заплативши аферистам. Та одного разу спритникам не поталанило.

Міла, постраждала:

- Раздался междугородний звонок .Я взяла трубку - в трубке истерика: распознать, кто рыдает, было очень сложно - басистый голос: "Мамочка, выручай, мамочка, не бросай, мы с другом сбили женщину, у нас большие неприятности. Мамочка, я прошу помочь". Это было, наверное, минут пять вот такого рыдания. При том, когда ты в таком состоянии, ты не можешь сказать "нет", потому что ты ещё не знаешь, что это такое.

Та жінка зрозуміла: це обман, адже її син, який, ніби-то, когось збив, перебував за межами країни. Вона одразу зателефонувала в міліцію. Але шахраї цього не знали.

Затриманий:

- Зашли в клуб, взяли выпить. Сидели, отдыхали, выпивали. После всего я вышел на улицу, ко мне подошел мой товарищ и предложил съездить с ним. Ну, я не отказался, мы приехали на место, он говорит: "Останься с таксистом, сейчас я принесу деньги".

Коли молодики під'їхали до будинку Міли, один з них вийшов з машини за грошима. У мить їх отримання зловмисника й схопили.

Володимир Босенко, керівник Одеського МУ міліції:

- Будущий потерпевший знал об этой ситуации, сообщил об этом в милицию и данные лица, которые хотели заработать деньги, были задержаны. В данное время возбуждено дело по статье 190.

Злочинцям загрожує до 12 років позбавлення волі. А правоохоронці ще раз попереджають: якщо телефонують невідомі, розповідають про надзвичайну ситуацію, в яку потрапили ваші близькі, й вимагають грошей, знайте: 100% то шахраї.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.