Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Житель столиці ошукав закохану львів'янку на 300 тис. гривень

25 лютого 2012, 11:57
Дата ефіру/події: Субота, 25 лютого 11:57

На триста тисяч гривень ошукав мешканець столиці львів'янку. Він просто продав їй чужу квартиру. Вона ж про аферу й не здогадувалася, спокійно підписала документ купівлі-продажу, бо палко кохала киянина.

Тетяна, постраждала:

- "Привіт, каву любиш? Може, поспілкуємося?" Просто, без всяких.

З цього повідомлення на сайті знайомств почалося кохання всього Тетяниного життя. З Юрієм спілкувалася цілими днями, і відстані не відчували. Хоч жінка мешкає на Львівщині, а чоловік - у столиці.

Тетяна, постраждала:

- Потім ми почали по телефону, і зрозуміли, що ми не можемо один без одного, що це кохання, й дійсно я нікого ніколи так не кохала, в мене не було такого, що я готова була людині віддати все.

Намислила жіночка в Києві житло купити. Звернулася до коханого, і - який збіг - він виявився експертом із нерухомості. Ще й запевнив: має друзів, які допоможуть придбати оселю, конфісковану за несплату позики.

Олена Василяка, помічник керівника Дніпровського РУ міліції м. Києва:

- Сказав, що ці квартири мають меншу ціну, і він допоможе через банк отримати таку квартиру.

Таня порадилася з адвокатом, чи можлива реалізація таких квартир. Правник підтвердив. А коханий уже й помешкання дібрав. Запросив жінку на оглядини. Далі пішли до кав'ярні - підписувати документ купівлі-продажу. Угоду засвідчила помічниця нотаріуса. Заплатила львів'янка тридцять п'ять тисяч доларів. На тому сказали зачекати, поки все налагодять у БТІ. Минули місяці. Почали Тетяну гризти сумніви.

Тетяна, постраждала:

- Я поїхала сама в Київ, в ту квартиру. Я була на ній, маю адрес, маю договір купівлі, а мені кажуть: вона не продається ,вона здається подобово. Там консьєржка була, вона дала номер хазяйки, я перепитала. Вона каже: "Я не продаю". Я зрозуміла, я пішла одразу подала заяву в міліцію.

Ось він - герой Тетяниних мрій - тридцятиоднорічний Юрій. Затримали правоохоронці його одразу. Шахраєм чоловік себе не вважає. Квадратні метри, каже, дійсно продавав. Був упевнений: реальные.

Юрій, затриманий:

- Меня повезли, показали эту квартиру. Сказали, что конфискованная банковская. Хотел помочь девушке купить квартиру, в итоге эти знакомые забрали её деньги, мои деньги, и бесследно исчезли, а так как деньги до этого забирал у неё я, то обвиняют меня.

А ошукали його, відповідно, й Тетяну, ті знайомі ріелтори.

Юрій, затриманий:

- Не ймуть віри чоловікові правоохоронці. Підозрюють: таких обдурених Тань у його практиці чимало. Ось, хоча б, у телефоні що абонентка - то Тетяна. Та й афера з квартирою професійно налагоджена - молодій жінці морочив голову півроку, аби поживитися. Тож усі, хто постраждав від дій цього чоловіка, можуть звертатися до міліції.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален
This is the preefct way to break down this information.
Silva 23.07.2012, 05:06 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.