Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 7 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Харкові відвідувач кафе влаштував стрілянину: поранив двох відвідувачів

3 березня 2012, 18:05
Дата ефіру/події: Субота, 3 березня 18:05

Стрілянину здійняв відвідувач харківської забігайлівки, коли йому відмовилися безкоштовно налити. Чоловік витяг пістолета і взявся стріляти навмання. Поцілив у двох відвідувачів. Згодом він скаже: шкода, що не мав тоді кулемета.

Дешева забігайлівка на одному з харківських ринків. Прострілена стеля, налякана барменка. Жінка розповідає: то все клієнт, який зажадав дармової випивки. На відмову він зреагував непередбачувано.

Ніна Дмитрієва, свідок:

- Он заказал сто грамм и запить. А потом говорит: можно деньги завтра принесу? Я ответила, что нет, нельзя так. Он тогда достал пистолет и начал угрожать пистолетом.

Відвідувач вистрелив угору, а потім - в людей за столиками: влучив в руку жінці та в плече чоловікові.

Сергій Денисенко, керівник Комінтернівського РВ міліції м. Харкова:

- По гарячим слідам, за допомогою громадськості, було затримано місцевого мешканця 1972 року народження, який спричинив вогнепальні поранення цим людям. По місцю мешкання останнього було вилучено бойовий пістолет ТТ та набої до нього.

На допиті затриманий стрілець, який ще не встиг протверезіти, охоче дає пояснення своїм вчинкам.

Затриманий:

- Ни с какой целью я пистолет не брал. Я брал пистолет не для того, чтобы кому-то наносить усилия, а просто его взял как… просто взял. А получилося так, что я его воспроизвел. Хорошо, что у меня не было пулемета Калашникова. Вот это плохо.

Чоловік каже: його люто образили, і він був просто змушений застосувати зброю. При цьому наполягає, зла нікому не бажав. І стріляв, мовляв, не в людей.

Затриманий:

- Да не в людей, а в плечи! Потому что мразь эта, конченая мразь, потому что это… Это не люди! Это нечисть! Да не в людей я стрелял! А в предплечье людское!

Постраждалим надали медичну допомогу. Поранення в них болісні, але не тяжкі, кажуть лікарі. А проти запального стрільця порушили кримінальну справу. Відповідатиме за спробу навмисного вбивства.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.