Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У центрі Києва викрили vip-бордель

6 березня 2012, 10:58
Дата ефіру/події: Вівторок, 6 березня 10:58

Ніякого сексу. Лише масаж та ескорт-послуги. А якщо доходило й до інтиму, то це вина дівчат - перевищували повноваження. Так виправдовувалися засновники борделю, розташованого для зручності vip-клієнтів у самому серці Києва.

Ви заможна людина - тоді вам сюди. За таким принципом і графіком працювали мешканці цієї квартири. Інтим-дозвілля для багатих організувало подружжя. Щоправда, голова родини переконує: сексу не пропонували.

Підозрюваний:

- Основное направление - эскортсервис и массаж. Это не является острым криминалом. Если это криминал, я раскаиваюсь, и обещаю: впредь такого не повторится.

Ця дівчина виявилися щирішою. Каже, на роботу її наймали задля одного. І одразу повідомили ціни.

Повія:

- 1000 грн за годину - це класика, і все. Ми працюємо 50 на 50. 50 відсотків віддаємо організатору-сутенеру, і сто гривень за квартиру.

Працював бордель, головно, вдень. Четверо дівчат давали непоганий прибуток. Випадково учасницею секс-бізнесу стала і старенька консьєржка. Через неї передавали й отримували гроші.

Консьєржка:

- Приносили последние полгода - не меньше, не больше - две, две с половиной тысячи гривен разные девочки черненькие, беленькие. Они же забирали - та же беленькая и Максим, Паша.

Нині сутенерам загрожує кримінальна відповідальність. Повій тільки оштрафують. Тому більшість із них невдовзі візьмуться до старого. Пояснюють: на носі Євро, це можливість не тільки заробити, а й вигідно заміж вийти.

Повія:

- Нормально относятся к тебе, даже на чай оставят. Не как к мясу относятся, а как к женщине. Комплименты. Я думала, что тут можно зацепить классного мужика, пока не сложилось. Может быть, буду, но по-другому буду работать с иностранцами, на квартирах больше работать не буду.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.