Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Києві пожежа в будинку на вул. Стеценко позбавила життя двох заробітчан

6 березня 2012, 14:30
Дата ефіру/події: Вівторок, 6 березня 14:30

Пожежа, що позбавила життя двох заробітчан, спалахнула в Києві. Чоловіки отруїлися чадним газом. Чому вони не встигли вискочити з охопленого полум'ям приміщення?

Київ. Вулиця Стеценка, 44. Цей дерев’яний будинок винаймали двоє заробітчан. Опалення в ньому не було. Грілися від двох електрорадіаторів.

Олексій Бєльський, кореспондент:

- У цій кімнаті і мешкали чоловіки. Спалахнуло о 9 ранку. Вибратися із помешкання заробітчани не змогли. Один задихнувся на ліжку, інший біля столу.

Дерев’яний будинок спалахнув, немов сірник. Еменесівці прибули за лічені хвилини, але гасили більше години.

Валентин, свідок:

- Я коли підійшов, то горіла криша, і стріляв шифер отут о. Оце дим весь туда валив. Більше я нічого не бачив, бо ці пожарники гоняли тут людей, розганяли.

Заробітчанам було трохи більше тридцяти. Чоловіки приїхали до столиці з Херсонщини. Працювали в Кончі-Заспі - робили ремонти в елітних будинках. Поводилися чемно.

Володимир, свідок:

- Они не пьющие, они приехали на заработки. Они рано утром идуть, а поздно вечером приходят уже часов в 10, наверное.

Що чоловіки вранці були тверезими - кажуть і інші сусіди. О пів на восьму один із заробітчан розмовляв із кимось телефоном. Збиралися на роботу. А вже за годину обидва загинули.

Андрій Онищенко, заступник керівника відділу ГУ МНС у м. Києві:

- Пожежа виникла в сусідній кімнаті, в іншій кімнаті були знайдені загиблі. За попередньою версією, вони отруїлися чадним газом.

Андрій Онищенко, заступник керівника відділу ГУ МНС у м. Києві:

- Це тільки проводка, навєрноє.

Не на камеру люди кажуть і ще про одну версію пожежі. Мовляв, власник сусіднього готелю тиснув на господаря будинку, й вимагав продати йому ділянку. Хазяїн довго не погоджувався, адже ціну пропонували надто малу. Причина займання - замикання електропроводки чи підпал - буде відома по завершенню експертизи.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Кто удаляет коментарии,это комуто не на руку?
777 09.03.2012, 23:39 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.