Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Сімферополі 17-річний підліток інсценував пограбування, щоб сісти за грати

14 березня 2012, 11:03
Дата ефіру/події: Середа, 14 березня 11:03

Трагікомічна пригода сталася в Сімферополі. 17-річний недоук, що вкрав гроші в татуся, вирішив сісти у в'язницю, щоб урятуватися від батьківського гніву. Хлопчина придумав та втілив у життя сценарій пограбування з власною участю. І залучив до інсценування товариша.

Напередодні Олександр поцупив у батька 3 тисячі гривень, поїхав до Одеси і прогуляв усе до копійки. Повернувшись до Сімферополя, юнак зрозумів: уникнути важкої розмови з батьком не вдасться. Краще - у в'язницю, ніж додому, вирішив хлопець.

Андрій Марусич, слідчий Київського РВ міліції м. Сімферополя:

- Побоявшись, что у него будет конфликт с отцом, он ничего лучшего не придумал, как попасть в тюрьму. Он попросил своего друга, чтобы тот написал на него заявление о якобы похищении мобильного телефона.

Товариш погодився. Молодики ретельно обміркували деталі спецоперації й почали діяти.

Андрій Марусич, слідчий Київського РВ міліції м. Сімферополя:

- Чтобы это было правдоподобнее, он нанес своему другу два удара в область глаза.

Потім до міліції зателефонували з повідомленням про пограбування. Коли на місце події прибули міліціянти, псевдопостраждалий сів у патрульну машину, й разом з міліціянтами рушив шукати кривдника.

Фелікс Саакян, співробітник патрульної служби Симферопольського МУ міліції:

- Был замечен гражданин, который при виде служебного автомобиля попытался скрыться во дворе. Данный гражданин был задержан, которого заявитель узнал, как лицо, которое совершило в отношении него грабеж, и при личном досмотре в присутствии понятых был обнаружен телефон, который был отобран открыто у данного гражданина.

Обох доправили у відділок, де приятель, як і планували, написав заяву на Олександра. Та далі події стали розвиватися не за сценарієм вигадливих хлопців. Вони почали плутатися в свідченнях, й незабаром міліціянти впіймали підлітків на брехні. Справу таки порушили, але не за пограбування, як сподівалися друзі.

Андрій Марусич, слідчий Київського РВ міліції м. Сімферополя:

- Что самое интересное, за инсценировку грабежа будет нести ответственность не инициатор, а его друг.

Акторських здібностей хлопців міліціянти не оцінили. За неправдиве повідомлення про злочин юнак може на два роки потрапити у в'язницю.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.