Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 29 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Маріуполі вбивці-гастарбайтеру з Азербайджану дали довічне ув'язнення

17 березня 2012, 17:55
Дата ефіру/події: Субота, 17 березня 17:55

Довічне ув'язнення заробив у Маріуполі приїжджий будівельник. Слухання в його справі тривали більше року. На суді чоловік захищався єдиною фразою: в усьому винен господар, який вчасно не платив зарплатню.

До Маріуполя Амерлі приїхав на заробітки з Азербайджану влітку 2010 року. У приморському місті знайшов роботу - родина потребувала ремонту в будинку. Заробітчанин працював на совість, а от господар оселі гроші платив неакуратно.

Олександр Мироненко, старший помічник прокурора м. Маріуполя:

- Проблемой стала сумма в 700 грн. Амерли требовал немедленной передачи этой суммы, а потерпевший говорил, что через несколько дней отдаст эту сумму. Амерли, придя домой к потерпевшему, самого хозяина дома не застал, а застал его дочь, которая приехала погостить из Москвы.

Дівчина стала першою жертвою розлюченого заробітчанина. Спочатку неврівноважений чолов'яга взяв її в заручниці, а ще за якийсь час убив. Тіло сховав у колодязі. Потім захопив у полон всю родину.

Віталій Стефаниць, співробітник Приморського РВ міліції м. Маріуполя:

- Он, связав им руки, посадил их в машину, и вместе с ними проехал к их знакомым для того, чтобы они заняли деньги. Они у знакомых заняли деньги и передали ему.

Тіло загиблої знайшли потому, як родина звернулася до міліції щодо свого полону. Знайшли вбивцю-азербайджанця швидко. Той увесь час каявся, і казав, що не хотів убивати.

Амерлі, засуджений:

- У меня такой страх пошел. Я понял, что совершил нечто невероятное. Я начал сильно испугаться. Я у нее спросил: "Катя, что нам делать? Ты меня простишь, если я тебя отпущу?" Она ответила, что Бог простит. Советовала бежать, а мне бежать было некуда - все равно они заявили бы в милицию, и меня посадят. Я решил ее душить.

Маріупольські правоохоронці розшукали родичів убивці. Двоє його синів називають чоловіка деспотом. Вважають так неспроста, адже на батьківщині, в Азербайджані їхній батько позбавив життя іншу жінку. За скоєне ж в Україні він тепер решту життя проведе за ґратами.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.