Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Вибух в триповерховому будинку в Дніпропетровську: 6 постраждалих, серед яких дитина

17 березня 2012, 18:40
Дата ефіру/події: Субота, 17 березня 18:40

Потужний вибух пролунав уранці в дніпропетровській триповерхівці. Злетів у повітря балон із газом, за допомоги якого в одній із квартир робили ремонт. Унаслідок постраждало шестеро людей, серед яких - немовля.

Потужний вибух пролунав у триповерховій сталінці близько десятої години ранку. Свідки кажуть: будинок струсонуло з неймовірною силою, одразу почали обвалюватися стіни. МНСівців, які приїхали на виклик, картина шокувала.

Ігор Тесленко, заступник керівника відділу ГУ МНС України в Дніпропетровській області:

- На момент прибытия первых подразделений были обнаружены сильные разрушения второго и третьего этажа, внутренних перегородок, полностью упал потолок.

Рятувальники одразу ж побігли до місць найбільших руйнувань, шукати живих.

Ігор Тесленко, заступник керівника відділу ГУ МНС України в Дніпропетровській області:

- Там ещё на момент был мужчина с обгоревшими руками, и вот тогда ж было установлено, что его жена и ребёнок находятся под завалами.

Знайти матір з немовлям уже навіть не сподівалися. Утім, дива трапляються - їх таки побачили під метровими завалами дерева, тиньку й інших уламків. Жінка була при тямі, а от малюк у стані коми.

Олександр Олов'янников, лікар:

- Там ушиб шейного отдела позвоночика, там синдром длительного сдавливания нижних конечностей. Вызывал сомнение ребёнок, он либо отравился продуктами сгорания, либо с черепно-мозговой.

Окрім матері і дитини постраждали ще четверо: чоловік врятованої жінки та троє робітників. Їх з сильними опіками доправили до лікарні. За попередніми висновками, у квартирі стався вибух газу: пропан-бутану.

Володимир Кабаченко, керівник міської служби аварійно-відновлювальних робіт:

- Производили ремонт в квартире, и теперь уже вопрос к следователям.

- А что за газ?

- Это сжиженный газ, баллон вы его видели. Это используется в бытовых условиях, приготовление пищи для ремонтных работ.

На місце одразу прибули 10 аварійно-рятувальних бригад МНС та 8 машин швидкої допомоги. Людей зі зруйнованого будинку одразу евакуювали, та вони від домівки не відходять, адже лишили в оселях майже всі речі.

Людмила Анатоліївна , мешканка м. Дніпропетровська:

- Второй этаж загорелся и вода пошла, вот уже час туда воду заливают. Представьте себе, потолки в таком состоянии в ветхом - и сейчас это всё будет опадать. Потому что мы выбежали, взяли только документы, и всё.

Поки ліквідовують наслідки вибуху та з'ясовують його причини, де житимуть мешканці постраждалих квартир - невідомо. Не знають цього поки що й міські чиновники.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.