Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 18 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Києві з вікна райвідділку міліції викинувся чоловік, у якого знайшли наркотики

20 березня 2012, 09:46
Дата ефіру/події: Вівторок, 20 березня 09:46

У Києві з вікна райвідділку міліції вистрибнув чоловік з другого поверху, і дивом не вбився - дорогу до волі перегородив металевий паркан, на який чолов'яга й наштрикнувся. Правоохоронці білолаху зняли, відвезли до лікарні й зізналися: заарештовувати його наміру не мали. Хоч і затримали за тяжкий злочин - наркотики.

Увечері до Солом'янського райвідділу міліції привезли чоловіка, в якого знайшли наркотики. Затриманий зізнався - амфетамін його, і погодився співпрацювати зі слідством.

Ігор Михалко, керівник відділу ГУ міліції м. Києва:

- Під час опитування слідчим йому було запропоновано запобіжний захід - підписку про невиїзд, і було запропоновано під час оформлення документів зачекати в коридорі, після чого цей молодик відкрив вікно і вистрибнув з другого поверху.

Висота невелика, та в темряві стрибун не помітив, що під вікнами паркан. Утікач упав просто на декоративні металеві списи, і пробив груди. Попри тяжкі травми, чоловік вийшов з території управління, але за кілька метрів знепритомнів. У лікарні кажуть: відчайдух народився в сорочці.

Микола Дьомін, керівник лікарні №17 м. Києва:

- Угроза жизни, конечно, была - он наткнулся на штырь, который вошел через стенку грудной клетки, и травмировал лёгкое, поэтому он сразу был доставлен в операционную, ему была произведена операция катамия, ушито лёгкое, и всё закончилось благополучно.

Нині прокуратура з'ясовує, чому затриманий не вийшов через двері, а стрибнув у вікно. Перевірять там і дії правоохоронців, чи не довели вони, бува, підозрюваного до такого вчинку.

Ігор Петренко, перший заступник прокурора Солом'янського району м. Києва:

- Перевірку тільки розпочато, закон відводить для її проведення до 10 діб. Буде з'ясовано всі обставини, і прийняте рішення відповідно до кримінально процесуального законодавства.

Усі крапки над "і" розставлять найближчим часом, адже постраждалий почувається добре, і готовий про все розповісти.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.