Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 2 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Рівненщині троє дітей та пенсіонер ледь не загинули у вогні

21 березня 2012, 10:35
Дата ефіру/події: Середа, 21 березня 10:35

Троє дітей та пенсіонер ледь не загинули під час пожежі на Рівненщині. Зайнялося в одному з будинків у місті Дубні. Малюків віком три, п'ять і шість років доглядав старенький дідусь. Чому загорілося, й як родині вдалося врятуватися?

Сусіди погорільців розповідають: діти часто залишалися вдома зі стареньким дідусем. А той лише чекав нагоди випити горілки.

Валерій Гайдаржирський, мешканець м. Дубна:

- Дід постійно в нетверезому стані підіймається на другий поверх, у нас тут є така гуральня спеціальна для таких людей. Вип'є сто грам, через годину знов сто грам, і п'яний спить. А троє дітей матір'ю і батьком покинуті. От зараз їде батько, тільки батько їде, коли діти вже в лікарні, і батько його в лікарні, то от він тільки появився.

Зайнялося, коли батьки дітей пішли на роботу, а малюків залишили на діда. Першими дим, що валував із вікна, побачили мешканці сусіднього будинку. Вони зателефонували еменесівцям, і кинулися рятувати людей. Син пані Надії на руках виніс із вогню трирічну дівчинку, а потім витяг надвір і старого.

Надія Веремчук, мешканка м. Дубна:

- Я його розпитувала, як то, Юра, було, що саме ти? Він каже: я поставив машину, і почув страшний крик, жінки кричали. Почув, що вікна б'ються. Каже, я забіг в під'їзд - там чорно було, взагалі нічого не видно. Очі відкриті, але я нічого не бачив. Я, каже, в двері, не можу зрозуміти, чи вони були зачинені, чи я їх настільки пхнув, що вони відчинилися. Я ліг, і повзком доліз туди до дитини.

Ще двох малюків із пекла витягли інші сусіди. Лікарі "швидкої", що примчали на виклик, відвезли постраждалих до реанімації. Усі були в тяжкому стані.

Віктор Порицький, керівник Дубенської районної лікарні:

- Всі вони поступили у важкому стані з опіками верхніх дихальних шляхів, і дідусь, крім того, має опіки голови, шиї і верхньої частини тулуба 1-3 ступеня загальною площею 12 відсотків.

Тепер дітей перевели до Рівненської обласної лікарні в опіковий відділ. Натомість еменесівці з'ясовують причини займання, і вже мають дві версії: спалахнуло через незагашену цигарку або, коротке замкнення телевізора.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.