Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 12 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Запоріжжі нетверезий приятель водія маршрутки відлупцював пасажирку

22 березня 2012, 09:46
Дата ефіру/події: Четвер, 22 березня 09:46

У Запоріжжі в маршрутках калічать людей. Черговий інцидент стався в Хортицькому районі міста. Лікарку Вікторію Пелих побив п'яний приятель водія мікроавтобуса. Він накинувся з кулаками у відповідь на прохання жінки не відволікати уваги кермувальника від дороги.

Вікторія Пелих працює хірургом-стоматологом в одній із приватних клінік. Каже, того дня поверталася з роботи маршруткою. Поруч із водієм сидів чоловік у нетверезому стані. Жінка стверджує: приятель почав відволікати кермувальника, і вона йому зауважила.

Вікторія Пелих, постраждала:

- Мужчина обернулся, и далее полился такой поток нецензурной брани... Суть его слов заключалась в том, что я должна сидеть на заднем сиденье и вести себя так, чтобы меня слышно не было, и если я о себе напомню, то меня замочат на заднем сиденье на месте.

Вікторія попросила зупинити маршрутку, й повернути їй гроші. Водій виконав її прохання, утім, це не сподобалося його п'яному другові. Він, до речі, також працює в тому самому автопідприємстві. Чоловік почав заважати жінці вийти з салону.

Вікторія Пелих, постраждала:

- И я сказала этому человеку: "Ты посмотри на себя в зеркало, на такого человека похож ты. Я даже не успела отойти, почувствовала, что меня схватили сзади и бьют".

П'яний лупцював жінку на зупинці при свідках, та ніхто з них не наважився його зупинити. Врятував лікарку водій іншого мікроавтобуса. Постраждала одразу звернулася до райвідділку і в автопідприємство. У міліції заяву взяли, на бешкетника склали адмінпротокол. Втім, сам він відмовився спілкуватися на камеру, й запевняє: руки на жінку не здіймав, лише лаявся з нею. Його колега, котрий того дня був при кермі, переконує, що не бачив бійки. На автопідприємстві обіцяють розібратися.

Віктор Дроздов, директор автопідприємства:

- Он с 2010 года работает, который скандалист, за ним ни одного нарушения не было, ни транспортной, ни трудовой дисциплины.

- Что послужило?... Как возник конфликт?...

- Проведем дополнительную ещё после решения суда. Органов дознания. Будет принято решение.

Транспортники пообіцяли скликати загальні збори. Тим часом Хортицький суд Запоріжжя вже призначив бешкетникові покарання - 40 годин громадських робіт.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.