Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 3 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Луганщині син вчительки на уроці побив двох восьмикласників

27 березня 2012, 10:55
Дата ефіру/події: Вівторок, 27 березня 10:55

На Луганщині б'ють школярів. В Ровеньках на уроці російської мови стався інцидент: просто серед уроку до класу увійшов невідомий, і кулаком ударив в обличчя 8-класника, що сидів за першою партою. Ошелешені діти почали вибігати з приміщення, а чоловік схопив стільця й кинув їм навздогін. Нападник поцілив у голову юнакові, а потім мовчки пішов собі геть.

Пані Галина того дня чергувала біля входу в школу. Приблизно опівдні в будівлі з'явився син вчительки російської мови. Він привітався і пішов. Сказав: до матері.

Галина, чергова:

- Я видела молодого человека, и всё. Никаких претензий у меня к нему не возникло. К тому же, он родственник сотрудницы школы. Адекватно он себя вел.

Чоловік зайшов у клас, де його мати вела урок російської мови, і мовчки накинувся на школярів з кулаками.

Маргарита Шипуля, школярка:

- Зашел в класс. Притуляк сидел на первой парте, он его ударил кулаком в лицо. А потом подошел Дима, и он его стулкой по голове ударил.

Результат побиття - в одного хлопця синець на лобі, в іншого - рана на голові, у решти - шок. Директорка школи викликала "швидку" та міліцію. Постраждалим надали першу медичну допомогу.

Людмила Гінієвська, заступниця директора:

- Милиция здесь была в школе, провела опрос, дознание по этому делу. И я думаю, что будут и причины выяснены такого странного поступка, и, наверное ж, будет наказан этот человек.

Олена Власова, помічник керівника відділу Ровеньківського МВ міліції:

- Личность была установлена. Это 24-летний местный житель, на сегодняшний момент проводится доследственная проверка. Мотивы, причины - все это устанавливается в процессе доследственной проверки.

Поки ж з'ясовують причини такої неадекватної поведінки молодика, його мати пішла з посади за власним бажанням. Колеги кажуть: досвідчений педагог не витримала ганьби через поведінку сина. Долю ж нервового нападника вирішуватимуть правоохоронці.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
он пока в кабинет поднимался, к восьмиклассникам, ударил еще мальчика.
Егор 27.03.2012, 22:55 ответить
я сам присутствовал при этом !!! не кто ее не достовал !!!!! 15 лет пед стажа ее все любили !!!! на следуещее утро когда его нашли он даже не помнил про это!!!!
вова 27.03.2012, 15:27 ответить
думаю що причина тут одна. Цей восьмикласник знущався над вчителькою, ось у її сина нерви і не витримали. Я не захищаю цей вчинок, просто наші діти стали дуже злими, вони перестали поважати дорослих.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.