Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Вінниці двоє сумчан пограбували та згвалтували жінку

29 березня 2012, 12:01
Дата ефіру/події: Четвер, 29 березня 12:01

У Вінниці розкрили зухвалий напад на жінку. Бандити завітали до неї серед білого дня. Представилися працівниками газової служби, тож постраждала сама впустила їх до оселі.

Пообідньої пори до квартири у вінницькій багатоповерхівці подзвонив чоловік. Назвався контролером, й сказав: прийшов перевірити лічильника. Господиня повірила.

Олександр Глянько, керівник підрозділу УМВС України у Вінницькій області:

- Просто, логически не связав то, что воскресный день был, вечер, уже темнело, не обратила внимания на то, что в воскресенье не ходят службы, тем более, газовые службы проверять счетчики воды или электро. Она открыла, увидела молодого человека, при нем находилась папка…

Незнайомець, щойно переступив поріг, миттєво витяг ножа й приставив до горла 23-річної дівчини. За мить до квартири вскочив і спільник розбійника. Своїй жертві вони заклеїли рота скотчем та надягли на голову поліетиленового пакета. Молодицю били, аби вона написала пін-коди до банківських карток, а на довершення екзекуції зґвалтували.

Затриманий:

- Мы у нее украли телефон мобильный, ноутбук, мышку, 400 рублей, три карточки банкоматовских.

Постраждала одразу повідомила про те, що сталося в міліцію. Правоохоронці запідозрили: це справа рук гастролерів.

Олександр Глянько, керівник підрозділу УМВС України у Вінницькій області:

- Нам удалось получить информацию, что на железнодорожном вокзале двое похожих по приметам людей приобретали билеты в сторону Киева. Определено было, какие поезда в тот период времени следуют тем маршрутом. По этим маршрутам организована проверка поездов. Сообщили мы информацию управлению уголовного розыска Киевской области.

Одягли металеві браслети обом розбійникам працівники київського карного розшуку. Сталося це, коли чоловіки, мешканці Сумської області, тільки-но вийшли на столичний вокзал. Затримані зізналися в злочині й розповіли: свою жертву знайшли за допомоги Інтернету.

Затриманий:

- Заробляє по Інтернету, на веб-камеру робить там різні речі, що люди там кажуть. За це їй там платять гроші, гроші не малі. Це дізналися - рішили пограбувати.

Нині 19-річний та 21-річний молодики перебувають у вінницькому ізоляторі тимчасового тримання. Їх перевіряють на причетність до інших схожих злочинів, скоєних на території країни.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.