Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 2 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Одещині під час пожежі загинули троє дітей від 2 до 6 років

29 березня 2012, 12:23
Дата ефіру/події: Четвер, 29 березня 12:23

Жахлива історія - на Одещині. Троє дітей загинули під час пожежі: дівчата двох і шести років та їхній п'ятирічний братик. Малеча не мала жодного шансу на порятунок - батьки замкнули двері на ключ.

Трагедія сталася в селі Сухому Лимані надвечір. Коли спалахнуло, діти сиділи в зачиненій кімнаті будинку самі - батько був на роботі, мати поралася на подвір'ї. Крики малюків чули дідусь з бабусею, які спали за стіною. Та не звернули уваги - гучна поведінка онуків була звичною справою. Першою недобре відчула мати. Вона кинулася до дверей, з-під яких валував дим. Шокована жінка побігла до чоловіка на роботу. Рятувальників викликали сусіди.

Тетяна, сусідка:

- Вася этот был на работе, там внизу он работал. Он впереди нас пробежал, и, видно, открыл двери из комнаты. В этой комнате, а оттуда - пламя выше дома, что можно было, куда идти. Ну, конечно, забежали, начали кричать: "Где дети, где дети!?" Вынесли детей - и поехали в 13 номер, там у нас есть такая клиника.

Допомога лікарів була марною - діти вчаділи. У вогні постраждала й мати. Вона в реанімації. Про загибель дітей жінка ще не знає.

Ольга Величко, працівник Одеської обласної лікарні:

- Госпитализирована в отделение реанимации - а сегодня переведена в отделение неврологии. Ей проведена ГБО терапия, которая применяется при отравлении угарным газом и методы детоксикации. В настоящее время жизни пациентки ничто не угрожает.

Родину в селі вважали небагатою, однак нічого поганого про неї сказати не можуть. Сім’я жила дружно та працьовито.

Олександр Стелюк, Сухолиманський сільський голова:

- Нормальная, рабочая, обычная семья. Жалоб на эту семью, в принципе, от соседей, от жителей Сухого Лимана не поступало. У нас не зафиксировано жалоб. Мы по возможности оказывали помощь этой семье, как многодетная она у нас.

Днями загиблих діток поховають. Усі витрати на похорон сільрада взяла на себе. Пожежники кажуть: найімовірніше, причиною займання стали пустощі малечі із сірниками.

Майя Грінько, помічник керівника ГУ МНС в Одеській області:

- Дети остались одни, дети остались заперты. Скорее всего, это были спички и зажигалки, которыми любили, опять-таки, повторюсь, по словам этих взрослых, играться дети. Мать обнаружила, когда уже справилась по хозяйству и зашла в дом, увидела дым, но, к сожалению, она уже ничем не могла помочь своим детям. Они уже на тот момент были погибшими.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.