Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

26-річна кримчанка заморила голодом власне немовля

4 квітня 2012, 12:26
Дата ефіру/події: Середа, 4 квітня 12:26

У Криму 26-річна жінка заморила голодом і холодом власне немовля. Дівчинка народилася цілком здоровою, але через 2,5 місяці померла. Мати переконувала правоохоронців і медиків, що доглядала доньку, але вигляд крихітки шокував і міліцію, і лікарів.

Молода жінка разом зі співмешканцем і 3-річною донькою приїхала до Симферополя з Миколаївської області всередині листопада торік. Оселилися на дачному масиві на околиці міста, де винайняли помешкання. Сюди ж жінка принесла з пологового будинку своє щойно народжене немовля. Та через два з половиною місяці крихітка померла.

Юлія Рахманова, помічник прокурора Залізничного району м. Симферополя:

Дети жили в антисанитарных условиях, отсутствовала детская одежда, отсутствовали продукты питания. Из продуктов питания нами были обнаружены только 0,5 л молока и чуть-чуть манной каши.

Оглядаючи тіло немовляти, лікарі і правоохоронці вжахнулися - дівчинка була дуже худою. Тож  одразу запідозрили - її не годували. Та мати заперечує свою вину у смерті донечки.

Лілія, мати померлої дитини:

-А почему маленькая умерла, какой диагноз?

- Врачи сказали: внезапная смерть.

- А как в таких условиях вы ее кормили, мыли?

- Как? Ну я грудью кормила.

- Ходят слухи, что ребенок умер от истощения, что его не докармливали и от холода?

- Нет, не было такого, в хате всегда тепленько было

Проте судмедексперти констатували, що немовля занапастили пневмонія й гіпотрофія третього ступеня - тобто хронічний розлад харчування, обумовлений недостатнім надходженням в організм поживних речовин. Одним словом - крихітка була голодною. Аби не сталося трагедії й з іншою донечкою - її в горе-матері відібрали і віддали до притулку.

Володимир Марач, заступник прокурора Криму:

- Она в свои 3,5 года еще не разговаривает, не различает предметы и соответственно, и по весу и по росту отстает от нормы.

Юлія Рахманова, помічник прокурора Залізничного району м. Симферополя:

Ему не привиты  даже элементарные навыки гигиены. С ребенком сейчас занимаются специалисты: психологи, психиатры. Сейчас будет продолжаться очень длительная работа, чтобы ребенка восстановить, чтобы он жил нормально и развивался.

Проти 26-річної жінки порушено кримінальну справу за статтею "злісне невиконання обов'язків із догляду за дитиною". За таке карають позбавленням волі на термін від двох до п'яти років. Окрім того, прокуратура звернулася з позовом до суду, аби позбавити звинувачувану материнських прав. 

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Я сталкивался с Юлией Рахмановой. Это типичная ТП, которая пришла к нам на работу с проверкой, одетая как шлюха. И высасывала материал из пальца или вообще непонятно из какого места, давила на людей, заставляла подписывать всякие "признательные бумажки".
Короче, доверия этой тупой мрази не имею ни на грош.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.