Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Циганські наркобарони погоріли на конспірації

4 квітня 2012, 11:53
Дата ефіру/події: Середа, 4 квітня 11:53

Жити розкішно - в циганській  крові. Так, одна сім'я з-під Луцька завдяки своєму бізнесові отримувала прибутки, яким позаздрили б навіть високооплачувані чиновники. Продавали смаглявці наркосировину. Дрібними партіями навіть не морочили собі голови - торгували великими. І суворо дотримувалися конспірації. Один прихід охочого до кайфу давав циганам щонайменше 4 тисячі гривень.Вони діяли, як у справжньому детективі: явки, паролі, зміна автомобілів. У цій ромській родині приховувати сліди злочину вміють навіть діти.

Оперативний співробітник УМВС України у Волинській області:

Про дану циганську родину вже неодноразово надходила оперативна інформація про те, що вони здійснюють торгівлю наркотичними засобами. Але весь час не можна було до них здійснити підхід, так як дана родина дотримувалася строгої конспірації. Ніяких розмов про купівлю чи продаж наркотиків по телефону не велося, між собою говорили на жестах, використовуючи певні слова.

Та таки не догледіли. Погоріли роми на оптовій партії макової соломки. Прагнучи покласти до кишені кругленьку суму, пішли на оборудку з малознайомим чоловіком. Аби той переконався, що зілля вдосталь, навіть показали йому свої запаси в поліетиленових пакунках.

Оперативний співробітник УМВС України у Волинській області:

Остання оперативна закупівля була - 30 стаканів макової соломи на суму 4тисячі 800 гривень. Стакан продавався по 160 гривень. Під час проведення обшуку у даній родині були вилучені гроші, золоті вироби, два автомобіля, на які накладено арешт. Хочу зазначити, що в даній родині ніхто ніде не працював, а жили за рахунок наркотиків. Родина не бідна.

Без бою давати описувати майно, яке за останній час прикупили, продавці дурману і не думали. Та коли зрозуміли, що силова перевага не на їхньому боці, перейшли до іншої тактики. Вилучені купюри, мовляв, допомога на дітей.

Рада, затримана:

 - Яка тут сума?

- 4 800

- Я получаю ось її гроші. Получаю також і свої гроші. І получаю гроші ще чоловікові там у банку. В мене все там написано.

- Добре-добре… Ви звіряйте, поняті, що дійсно такі купюри були використані.

Запроторити за ґрати підприємливу родину міліціянти сподіваються вже найближчим часом. Та правоохоронці певні - коло учасників цього бізнесу значно ширше. Тож полювання на членів волинського наркокартелю триватиме. 

 

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.