Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 28 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Моторошні трупи виявили водолази в Маріуполі

4 квітня 2012, 11:57
Дата ефіру/події: Середа, 4 квітня 11:57

Моторошні трупи виявили водолази в морській акваторії Маріуполя. Щойно крига розтанула, в бухті неподалік водної станції знайшли тіло чоловіка, а за день - жінки. Припускають, потопельники - то подружжя, що зникло безвісти чотири місяці тому.

26 листопада 2011 року до Жовтневого райвідділу міліції Маріуполя зателефонували. Наляканий хлопець повідомив про зникнення батьків. Подружжя Дубасів поїхало на прогулянку вздовж узбережжя і відтоді його ніхто не бачив. 

- В этот же день были обнаружены  часть вещей принадлежавших потерпевшим.

Водолази вздовж і впоперек обнишпорили морське дно, та марно. Навряд чи вдалося б людям вижити у крижаній воді.

Олександр Татай, керівник аварійно-водолазної служби м. Маріуполя:

- Два с половиной метра глубина, почти полтора метра высота пирса. Даже если до пирса доплыли, просто из воды зацепиться пальцами за пирс, ухватиться, ну практически никаких шансов. Вот если бы они доплыли до колес с этой стороны, они бы кричали, и их услышали.

Про ймовірних потопельників згадали лише нині, коли в бухті водної станції виявили труп чоловіка, а згодом - жінки. Рятувальники кажуть: тіла піднялися на поверхню лише по тому, як скресла крига.

Олександр Татай керівник аварійно-водолазної служби м. Маріуполя:

- Трупы всплывают при определенных температурах. А в данный момент мы предполагаем, что льды начали сходить, а льды у нас достаточно  плотные, если вы помните, до 50-ти 60-ти сантиметров толщиной. И льдами, по-видимому, выдавило труп в северо-западную часть водной станции

За одягом родичі впізнали в потопельниках зникле восени подружжя. Та остаточні висновки щодо причини смерті людей можна буде робити лише по завершенні всіх експертиз.

Василь Якименко, співробітник відділу Маріупільського МВ міліції:

- Родственник опознали в них мужа и жену пропавшей супуржеской пары 26 ноября 2011 года. Однако для идентификация личности трупов необходимо провести и получить заключение молекулярно-генетической экспертизы. Также  назначена судебно-медицинская экспертиза для установления причины смерти.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.