Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Cвітлана Іщенко, 14 років. Допоможіть врятувати!

4 квітня 2012, 21:00
Дата ефіру/події: Середа, 4 квітня 21:00

Проблеми зі здоров'ям у 14-річної Світлани виникли несподівано. Спочатку сільські лікарі вважали, що в неї щось зі шлунком, потім на тлі поганого самопочуття дитина оглухла на одне вухо. Тоді родина звернулася по допомогу до київських медиків.

Галина Іщенко, мати хворої дівчинки:

- Виявили злоякісну пухлину герміону, сказали ізначально що це герміона. Ми з больниці перевелися в Київський онкоцентр, тому що злоякісну пухлину треба лікувати, там на поміняли діагноз на гіобластому.

Ще кілька обстежень, і тепер уже московські лікарі ставлять дівчинці інший діагноз.

Галина Іщенко, мати хворої дівчинки:

- Москва нам поставила меланому, і ми лікували меланому, променева терапія була і хіміотерапія. Потом коли у нас в січні була повторна провірка в кінці січня, виявили пекому

Світлана поки єдина в Україні пацієнтка з таким діагнозом. З цією рідкісною хворобою вітчизняні лікарі не знайомі. Тож дівчинку потрібно обстежити в Німеччині

Ольга Кравчук, волонтерка Київського онкоцентру:

- На сегодняшний день у девочки есть 5 разных диагнозов и все под знаком вопроса. Фактически что лечить до конца доктора не знают. Обследование в немецкой клинике стоит 6160 евро, плюс проезд, проживание, авиабилеты, это еще где то порядка тысячи - полторы.

7500 євро сільській родині з Черкаської області не заробити й за кілька років. Вже шість місяців Світлана нічого не бачить, бо втратила зір під час лікування. Та не втратила віри.

- Я дуже вже хочу вилікуватися щоб поїхати додому і забути про ці лікарні як про страшний сон.

Проте клініка міста Регенсбурга, що лікує пухлини головного мозку, призначила обстеження на 9 квітня, тобто вже на наступний понеділок. З вашою допомогою вдавалося збирати і значно більші суми, але тут часу зовсім обмаль. Тож родина сподівається на глядачів "Свідка".

Реквізити для допомоги:

Отримувач: Приватбанк
Рахунок № 29244825509100
МФО 305299
код ЕГРПОУ 14360570
Призначення: поповнення карткового рахунку 4405 8858 2073 0064 Іщенко Галина Василівна

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.