Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 3 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Троє чоловіків згоріли у Калуші

5 квітня 2012, 11:38
Дата ефіру/події: Четвер, 5 квітня 11:38

Троє людей загинули під час пожежі в Калуші Івано-Франківської області. Ймовірно, померли від отруєння продуктами горіння. А причиною займання еменесівці вважають куріння в нетверезому стані.

Спалахнуло у квартирі на п'ятому поверсі близько півночі. Запах диму першими почули сусіди. Вони й викликали пожежників. Ті приїхали за кілька хвилин і швидко загасили вогонь. Та коли увійшли до згорілої оселі - побачили вже мертвих трьох чоловіків. Шансів вижити в них, кажуть еменесівці, майже не було.

Степан Войтків, перший заступник керівника територіального управління МНС в Івано-Франківській області:

- Вогню як такого не було - було дуже сильне задимлення, в результаті чого вони задихнулися, оскільки ліжко почало диміти. Настільки було велике задимлення, що наші працівники працювали в апаратах захисту органів дихання і зору.

Сусіди розповідають - господар помешкання був неконфліктний, нещодавно розлучився.

Жив з мамою, тепер жив сам один, з жінкою він розвівся, має дитинку на утриманні, сестра його у Франківську живе, знаю, що недавно приїжджала до нього…

Та тільки полюбляв випити, з горілчаними друзями частенько влаштовув гучні посиденьки.

Леоніда Фундак, сусідка загиблого:

Пияки ся сходили, та й пили. Я все казала - Сергійцю лишися того. Лишися того, бо від того загинеш… Ну не слухав мене.

Так і сталося, господар і двоє його друзів втратили життя через недопалок. Схожі історії для МНСівців - звична річ. Пиятика, цигарка, а згодом - вогонь і трупи. З початку року в області від пожеж загинуло 26-ро людей, зокрема й мала дитина. 

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.