Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

9 років педофіл з Хмельниччини знущався над своєю пасербицею

5 квітня 2012, 12:33
Дата ефіру/події: Четвер, 5 квітня 12:33

На Хмельниччині затримали педофіла, який впродовж 9-ти років ґвалтував доньку своєї співмешканки. І мати дівчинки, й сусіди весь цей час не знали, що таке коїться. Знущання тривали б і далі, якби дитині не урвався терпець. Днями вона втекла з дому.

Василь Безвух, директор Ярмолинецької школи:

- Дитина адекватна, дитина комунікабельна, спілкувалася з своїми однокласниками й іншими учнями школи, ввічлива культурна.

Так характеризує постраждалу дівчинку директор школи, де вона вчилася. Говірка з однолітками, проте мовчазна в родині. 13-річна мешканка села Ярмолинців на Хмельниччині 9 років боялася сказати матері про хтиві знущання з боку вітчима. Заговорила лише з правоохоронцями, коли втекла з пекла.

Дмитро Бистрицький, керівник відділу Ярмолинецького РВ міліції:

При перевірці показів даної дитини, під час огляду місця події, за місцем проживання останньої та будинку проживання її вітчима було виявлено комп'ютерну техніку. Фотознімки та відеозаписи еротичного змісту, призначено експертизу та проводиться дослідження.

Мати дівчинки каже, попри знайдені докази, про збочення чоловіка й гадки не мала. Хоча, кілька років тому, разом з донькою тікала від тирана.

Наталя, мати постраждалої дівчинки:

Я в нього як вам сказати, як прислугою  була - подай тоє, зроби тоє. Ну а з дитиною ніби непогані відносини були. Я ж не знала цього всього які були відносини. Років 4-ри назад ми обоє втекли з дома, ну до її рідного батька.

У відповідь на погрози чоловіка сім'я знову замешкала під одним дахом. Тривали й мовчазні тортури, про які ані міліціянти, ані родичі не знали.

Дмитро Стасюк, брат затриманого:

Ну нормальні відносини. Принаймні як ми були, то ніяких сварок, перевертів не було. Принаймні я не бачив такого. За других не буду говорити, но я не бачив.

Віктор Заєць, дільничний інспектор Ярмолинецького РВ міліції :

Особливою увагою вони не виділялися. Будь-яких претензій на порушення громадського порядку з їхньої сторони не було.

Коли ж порушення стали відомі правоохоронцям, жертва ґвалтівника-вітчима тимчасово переїхала до обласного дитячого притулку. Дівчинка ладна повернутися додому лише тоді, коли кривдник сидітиме за гратами. І то реально. За розбещення дитини йому загрожує від 5-ти до 8-ми років позбавлення волі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
ГТА 5
Роман 04.05.2018, 13:30 ответить
Хочу йбаця
Паша 13.02.2018, 19:06 ответить
Ти що школьник, маленькийю Рано тобі!!!!
Любомир 01.05.2018, 03:09 ответить
Комментарий удален
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.