Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 3 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Одесі вкрадено півкилограма коштовностей

6 квітня 2012, 11:18
Дата ефіру/події: П’ятниця, 6 квітня 11:18

Сьогодні вранці в історичному центрі Одеси невідомі поранили експедитора та вкрали кейса із золотими прикрасами. Постраждалого ушпиталили. Аби впіймати нападників, у місті оголосили план перехоплення.

Постріли пролунали о восьмій ранку у провулку Топольського. Мішенню зловмисників були експедитори - працівники Запорізького ювелірного заводу. Вони привезли до Одеси прикраси, щоб показати потенційним партнерам і покупцям. Сьогодні мали повертатися додому.

Тетяна Хмельницька, старший інспектор сектору Одеського МУ міліції:

Один из экспедиторов отошел на расстояние 50 метров попить водички, второй в это время оставался в машине. В это время двое неустановленных мужчин подбежали, открыли дверь в машину, произвели выстрел, завладели кейсом и скрылись предположительно на иномарке красного цвета.

Усе сталося біля Академії зв'язку. Студенти кажуть, постріли їх здивували, але не налякали.

Тетяна Ковальова, свідок:

З первой на следующую видели тут много милиции стояло, огорожено было. Ну, как бы, что произошло мы, не знаем.

Дар'я Пономаренко, свідок: 

- Было разбито лобовое стекло, сидение было вывернуто и ещё много свидетелей там было.

Відомо, що нападники вкрали півкілограма коштовностей, але суми збитків поки не називають. У місті оголосили план перехоплення.

Ще одна пригода, також у центрі Одеси, але вже на книжковому базарі, сталася напередодні ввечері. Даївці затримали трьох злочинців, які вкрали у жінки барсетку з грішми та втекли чорними "Жигулями". Та далеко не від’їхали. Правоохоронці помітили автівку з підозрюваними.

Станіслав Герчіу, співробітник ВДАІ м. Одеси:

На требование остановки, водитель не отреагировал, прибавил скорость и пытался скрыться. При этом один из пассажиров, который находился в автомобиле на ходу выпрыгнул, где и был задержан.

Даївці продовжували переслідувати. Несподівано "Жигулі" повернули й помчали зустрічною. Та на швидкості потрапили в ДТП. Але й тоді злочинці намагалися втекти.

Віктор, свідок:

- Пробежал мимо мужчина за ним гнался милиционер. Стой! Стрелять буду. Догнали, поймали, свалили.

Усіх трьох зловмисників затримали. Триває слідство.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.