Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Харкові грабіжник при затриманні поранив правоохоронця ножем

6 квітня 2012, 11:23
Дата ефіру/події: П’ятниця, 6 квітня 11:23

У Харкові під час затримання злочинець поранив правоохоронця. Грабіжник, якого розшукували за розбійний напад, на залізничному вокзалі хотів утекти й загубитися в натовпі, але патрульні йому завадили.

Вранці того дня гурт молодиків у містечку Липцях, що під Харковом, зірвали з дівчини прикраси, забрали гроші й хотіли викрасти автівку. Та їх зупинила міліція, але один зі зловмисників від правоохоронців утік.

Андрій Мельниченко, керівник УМВС України на Південній залізниці:

- Все члены этой группы утром были задержаны сотрудниками уголовного розыска ГУ МВД Украины в Харьковской области. А вот один разыскиваемый пытался электропоездами уйти от преследования.

Зловмисника впізнали вже на залізничному вокзалі. Підкоритися міліціянтові він відмовився - навпаки: витяг ножа, штрикнув правоохоронця й побіг геть. На допомогу кинулися  вокзальні патрульні. Вони почули крики людей, бо інцидент стався перед очима в пасажирів.

Расиф Назаров, інспектор патрульної служби на Південній залізниці:

Мы услышали крики людей, которые звали на помощь милицию и показывали в сторону парковки. Мы сразу побежали в эту сторону и увидели, что человек, данный гражданин, который пытался скрыться, ударил человека другого ножом.

Нападник зачепив міліціянтові артерію, тож правоохоронець втратив багато крові, але загрози життю немає, запевнили лікарі.

Андрій Мельниченко, керівник УМВС України на Південній залізниці:

- Ему оказана медицинская помощь. Состояние его здоровья удовлетворительное. Что касается задержанного преступника, ему тоже оказана медицинская помощь. Потому что, совершенно естественно, при задержании применялись приемы самообороны, применялась физическая сила сотрудниками патрульной службы.

Затриманий почувається також задовільно, свідчить. Вже зізнався, що мав намір втекти з України, але не вдалося. 

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.