Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Дніпропетровську школярку жорстоко побили її однолітки

6 квітня 2012, 11:32
Дата ефіру/події: П’ятниця, 6 квітня 11:32

Підліткова жорстокість не знає меж. Минулого тижня у Дніпропетровську четверо дівчат серед білого дня побили свою знайому. Знущання фільмували, по тому відео виклали в соціальній мережі та розіслали всім друзям. Коли про побиття довідалися правоохоронці, кадри зникли з Інтернету, але мати постраждалої школярки встигла скопіювати їх на свій комп'ютер.

Про побиття 13-річна Влада матері нічого не розповіла, побоялася. Але жінка дізналася про все з Інтернету.

Олена Кириченко, мати побитої дівчинки:

- Она пришла домой, сказала, что замерзла и пришла поэтому очень рано. Бабушка спросила: А че у тебя брюки грязные? - Ой где-то там шла, упала. То есть абсолютно никакой реакции. Не плакала, ничего. Вечером позвонил мой двоюродный брат: Вот посмотри, вконтакте выложено видео, там бьют твою дочь.

Вночі восьмикласниці стало зле. На третій день дівчинка знепритомніла і потрапила до лікарні. Лікарі діагностували в неї легкий струс мозку. Проте школярка дістала і тяжку психологічну травму. Адже дотепер не розуміє, за що з нею так повелися.

Влада, постраждала:

Я не знаю за что, они мне толком не объяснили, мне проще было просто извинится и уйти, они говорили, что мы тебя сейчас просто забиваем, чтоб ты была в больнице, либо ты извиняешься. Я спрашиваю за что? - Просто извинись.

Троє знущальниць навчаються у 135-ій дніпропетровській школі. Керівництво закладу й досі не йме віри, що учениці 8-го та 9-го класів здатні на таку жорстокість.

Любов Дворяткіна, директорка СШ № 135 м. Дніпропетровська:

Самое ужасное, что вот расстроило всю школу и мы в общем-то будем рассматривать это и на классных часах, и на родительском педвсеобуче, что они присутствовали, проявили безразличие, сняли это все на видеотелефон и поместили в интернет. Я считаю, что они виновны в этом конфликте.

Головною фігуранткою в цій справі може стати студентка одного з технікумів. На відео саме вона хапає Владу за волосся та б'є ногами в голову. З нею і зв'язалася мати постраждалої.

Олена Кириченко, мати побитої дівчинки:

Когда я ей написала, когда увидела видео, что удали и что ты будешь отвечать перед законом, мне эта девочка ответила: делайте что хотите, переломов нет, крови нет, мусора за гопоту не берутся. Все, это ее слова.

Утім мати Влади таки звернулася до правоохоронців. Вони взялися перевірити всі обставини жорстокого побиття школярки.

Ірина Качинська, керівник відділу ГУ МВС України у Дніпропетровській області:

Проводится разбирательство по данному факту. Собираются, исследуются все за и против. Объективная и субъективная сторона этого деяния и если будет состав преступления, то прокуратурой будет возбуждено уголовное дело.

На розгляд справи закон відводить правоохоронцям десять діб. Мати Влади хоче лише одного - аби покарали мучительку.

Олена Кириченко, мати побитої дівчинки:

Я очень хочу, чтоб эта Аня все-таки ответила за то, что она сделала. У меня куча знакомых, куча детей, которые действительно пострадали от нее. Но почему-то дети ее боятся, дети никому не говорят, и моя бы не сказала, если бы я не увидела это видео...

Після втручання ЗМІ інцидент з побиттям школярки набув розголосу. Тож рідні дівчинки сподіваються, що правохоронці ретельно вивчать ситуацію і покарають винних згідно з чинним законодавством. 

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.