Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 14 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Луганщині водій-інкасатор підстрелив грабіжника

6 квітня 2012, 10:37
Дата ефіру/події: П’ятниця, 6 квітня 10:37

В місті Брянці 35-ти річний чоловік спробував забрати сумку з грішми в листоноші. Утім жінка вчепилася з такою силою і зчинила такий галас, що нападник нічого не взяв і дременув. Проте далеко не втік. У нього влучив водій-інкасатор.

Листоноша Марина несла гроші до інкасаторської машини. Каже, щойно ступила до невеличкого вхідного тамбура пошти, відчула як хтось намагається стягти напхану сумку з плеча. Жінка міцно вчепилася в неї й почала щосили волати.

Марина, листоноша:

Все чувствовала одновременно и страх, и испуг. Начал просто отбирать сумку. И в это время выбежал начальник отделения и получается спугнул.

З двома галасливими жінками грабіжник не впорався, тож накивав п'ятами. Та не врахував одного - на крик з інкасаторської машини вискочив водій зі зброєю.

Валерій Володимиров, водій-охоронець:

Побег. Я ему стой. Он это. Я беру, предупредительный дал выстрел. Он не остановился. И я его на поражение. - И куда попали? - А я не это. Я стрелял по нижним конечностям. А там куда попал. А может и не попал, я ж не знаю.

Куля влучила в ногу горе-грабіжникові й пересуватися самостійно він уже не міг. Тому оперативників зустрів лежачи на землі. Правоохоронці його затримали та викликали швидку.

В'ячеслав Бондаренко, керівник відділу Брянківського МВ міліції: 

Был задокуметирован факт разбойного нападения. В тот же день было возбуждено уголовное дело по статье 177, ч.3 уголовного кодекса.

Затриманий переконує, що листоноша його не так зрозуміла. Він хотів виявити чоловічу симпатію. А вона почала галасувати. Цього залицяльник не очікував, тому й дременув.

Михайло, затриманий:

Я ее за плечи - женщина успокойтесь. А она начинает еще сильней кричать. Начали люди виходить. Я и сам испугался.

Полохливому грабіжникові обрали запобіжний засіб - тримання під вартою. Зловмисник каже, усе через горілку, якої того дня перебрав, та й пошта під нещасливим 13-м номером. 

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.