Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 3 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Полтаві затримали крадіїв-гастролерів із Грузії

7 квітня 2012, 13:36
Дата ефіру/події: Субота, 7 квітня 13:36

Завдяки небайдужому студентові полтавським правоохоронцям вдалося затримати гурт квартирних крадіїв. Усі вони - громадяни Грузії, котрі кілька останніх років мешкали в Україні. Тут вони розпочали кримінальний бізнес, щоб мати легкі гроші.

В Грузии сейчас работы нет?

- Нет.

- Нету да?....

Троє громадян Грузії рушили шукати щастя в Україні. Коли прибули до Полтави - за кілька днів обібрали шість квартир місцевих мешканців. Скільки б ще крали - невідомо, якби не пильність місцевого студента. Він побачив, як зловмисники намагаються проникнути в помешкання сусідів. 

Віктор Озерний, свідок:

- Когда шел с кухни, услышал свойственный шорох за дверью, как будто хочет зайти.  За счет того, что глазок обьемный был, была возможность видеть, что один человек залепливал глазки, а второй уже взламывал дверь.

Юнак не розгубився, негайно зателефонував правоохоронцям. Вони порадили хлопцеві зберігати спокій і чекати.

Віктор Костін, співробітник Київського РВ міліції м. Полтави:

- Я йому сказав, щоб не виходив з квартири, ніяких дій зі своєї сторони не робив, не кричав, не телефонував нікуди, а ждав наряд міліції.

Злочинців, які залізли у квартиру, оперативники спіймали на гарячому.

Затриманий:

Ограбили два комната, ушли домой. Вчера приехали, ограбили два еще и на третьем уже поймали.

За кримінальні походеньки трійці загрожує ув’язнення, а ось сміливому студентові міліціянти віддячили грошовою винагородою й запропонували йому після закінчення університету поповнити лави правоохоронців Полтавщини. 

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.