Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 28 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Закохані з Полтавщини обкрадали магазини та квартири

7 квітня 2012, 13:40
Дата ефіру/події: Субота, 7 квітня 13:40

Українські Боні і Клайд діяли на Полтавщині наприкінці літа 2011-го року. Протягом серпня до правоохоронців звернулося багато людей, котрі скаржилися на крадіїв, причому крадіжки були схожі, наче у справжньому детективі.

Досить злиднів. Так вирішили двоє закоханих з проблемних родин. Любити вони хотіли красиво й багато. Гроші для розкішного життя, як у кіно, знаходили просто - українські Боні і Клайд обкрадали магазини та квартири.

Оперуповноважений Миргородського МВ міліції:

Дані злочини учиняли з метою… Скажем так, шальные деньги. Для того, щоб погуляти, погуляти, розвлектися. І один і другий з неблагонадійних сімей. Таким чином вони вважали, що перевести гроші на те, чого їм не хватало в дитинстві, тобто на розваги, випивку і цигарки.

Гарним життям насолоджувалися вісім місяців. Крадіжки перетворили на своєрідну гру.

Ірина Анатоліївна, власниця крамниці:

В магазині була велика черга. Продавець був змушений відволіктися, тому що зайшла пара молода, хлопчик і дівчина. Вона їх запам'ятала. Вони вели себе визивающе. Хлопчик відправив продавця в інший кінець магазину, тобто від прилавка ось сюди до пива. Вже в цей час була скоєна крадіжка.

Схема крадіжок була нескладною. Один відволікав продавця, інший тим часом що-небудь цупив. Зухвальці здебільшого оббирали звичайні магазини, проте не гребували і квартирами. 

Постраждала:

Смотрю, дверь открылась, зашел кот. У меня кот на улице гуляет, потом подойдет к двери, кто-нибудь откроет и впустит его. Ну, думаю, кота впустили. А потом что-то схватилась идти в магазин, думаю, где ж мой кошелек, я все кругом перетискала, пошла к соседке и говорю, слушай, тут такое дело, лежал кошелек, я собиралась идти в магазин. Куда-то он делся.

Як виявилося пізніше, непрохані гості поцупили в старенької і банківську картку. Саме ця крадіжка стала фатальною для парочки злодюг. Коли знімали гроші в банкоматі, їхні обличчя зафіксувала камера спостереження. Затримати спритників після цього було для оперативників лише справою часу.

Едуард Жага, помічник Миргородського прокурора:

Вироком Миргородського міськрайонного суду дані особи засуджені до покарання у вигляді позбавлення волі, до реальних мір покарань. Вирок суду набрав законної сили, на даний час звернуто до виконання. Особи відбувають покарання в місцях позбавлення волі.

Дівчині, що вже двічі була засуджена, за ґратами доведеться провести майже чотири роки, її коханому - рік та шість мІсяців. 

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.