Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 28 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Донеччині чоловік звинувачує правоохоронців у побитті

7 квітня 2012, 13:44
Дата ефіру/події: Субота, 7 квітня 13:44

На Донеччині у відділку міліції побили чоловіка, принаймні так стверджує 32-річний Родіон Тимченко. Чоловік каже - його катували вісім годин, він ледь знайшов дорогу додому. Та правоохоронці стверджують - нікого не чіпали.

32-річний Родіон Тимченко розповідає - до відділку міліції пішов, бо один зі знайомих ошукав його на гроші. Слідчий, котрий провадить це розслідування, попросив зайти в інший кабінет, мовляв - щоб поговорити про іншу справу. Там, зі слів чоловіка, правоохоронці били його майже вісім годин.

Родіон Тимченко, постраждалий:

 - Они добивалися, чтобы я признался, что я какие-то батареи где-то украл. Я им сказал, что говорить мне нечего. После чего зашел замначальника угрозыска. Говорит: Ну, что, родной, мы сейчас тебя будем убивать. Никуда ты от нас не денешься. Все равно ты нам скажешь, что нам хочется знать. Мы от тебя добъемся и ты нам все подпишешь.

З відділку Родіон пішов додому. Дружина злякалася, коли побачила закривавлене обличчя чоловіка.

Оксана Тимченко, дружина постраждалого:

Он пошел, умылся, переоделся, начал объяснять. Но все было не понятно. Говорит: мне надо уйти потому, что придут сюда. Ну, я говорю: иди, если нужно, чтобы хуже не было. Он взял немножко денег и ушел. Я не знаю, куда он пошел. Сказал, что пойдет сейчас к другу. Сутки его дома не было, а узнала я когда его ложили в больницу.

Травма два дня назад. Побит неизвестными.

У міліції повідомили - Родіона підозрюють у викраденні металевих конструкцій із комунальних підприємств Дружківки. Під час допитів він у всьому зізнався і його відпустили під зобов'язання про невиїзд. Правоохоронці твердять - і пальцем чоловіка не чіпали. На підтвердження своїх слів показали відео з камер внутрішнього спостереження, де чоловік виходить з відділку цілим та неушкодженим.

Андрій Галиць, заступник керівника Дружківського РВ міліції:

- Он взял на себя то, что ему якобы продиктовали. Работники милиции не могли ему этого сказать потому, что они сами не знали, где находятся вещественные доказательства. После его показаний были изъяты вещественные доказательства.

Утім прокуратура таки перевірить заяву Родіона про побиття в райвідділку. Висновки обіцяють оприлюднити за тиждень. 

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.