Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 15 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На півмільона гривень коштовностей вкрадено в Чернігові

7 квітня 2012, 14:14
Дата ефіру/події: Субота, 7 квітня 14:14

У Чернігові пограбували ювелірну крамницю. Двоє озброєних чоловіків украли коштовностей на півмільона гривень. Злочинцям вдалося втекти, бо під час пограбування охоронець кудись подівся, а налякана продавчиня запізно натисла тривожну кнопку.

Ще вранці на цих вітринах красувалися найдорожчі в Чернігові коштовності. Та опівдні до крамниці вдерлися двоє молодиків із  пістолетом, розбили захисне скло на полицях і змусили продавчиню віддати їм усе найцінніше.

Сергій Бриль, керівник відділу УМВС України в Чернігівській області:

- Усе це тривало лічені хвилини, після чого зловмисники зникли в невідомому напрямку. Характерно те, що розбійники були без масок. Один із них був у окулярах темних сонцезахисних.

Коли прибули правоохоронці - нападники були вже далеко. Бо продавчиня після збройного наскоку довго оговтувалася й натисла тривожну кнопку запізно. Де під час пограбування був охоронець крамниці - тепер з'ясовують слідчі.

Сергій Бриль, керівник відділу УМВС України в Чернігівській області:

- Шановні громадяни! Якщо ви стали свідками цієї події або бачили двох молодиків, що близько одинадцятої години проходили з дорожньою сумкою біля кафе “Мама мія”, просимо вас звернутися до міліції.

Господарі пограбованого закладу вже порахували - злодії вкрали коштовностей на півмільйона гривень. А правоохоронці вкотре попереджають підприємців - безпека вашого краму залежить від вас самих.

Світлана Павловська, керівник прес-служби ДСО України:

- Ми повинні говорити і про захищеність приміщення, і сертифіковані склонепробивні поверхні, необхідність використання решіток і броньованих поверхонь. Це лише невелика кількість тих умов, що будуть забезпечувати збереження об'єкту і майна.

За фактом пограбування ювелірної крамниці вже порушили кримінальну справу. Якщо розбійників таки спіймають - їм загрожує по десять років позбавлення волі. 

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.