Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 4 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Київський вчитель перетворив шкільний підвал на нарколабораторію

10 квітня 2012, 10:11
Дата ефіру/події: Вівторок, 10 квітня 10:11

Шкільний викладач із Києва влаштував нарколабораторію просто під носом учнів. У приміщені тиру педагог виготовляв і фасував наркотики на сотні тисяч гривень.

У репутації викладача допризовної підготовки у навчальному закладі ніхто не сумнівався. Адже чоловік у минулому співробітник міліції. Проте виявилося, що знався він не тільки на військовій справі - учитель буквально завалив шкільний підвал наркотиками.

Тетяна Онищенко, керівник прес-служби УСБУ в Київській області:

- Співробітники вилучили у великій кількості порошкоподібну речовину, розчинники, пігулки, обладнання для пакування готової продукції.

У 61-й школі, що поблизу станції метро Лук'янівська, про інцидент знають усі. От тільки розмовляти на цю тему не бажають.

- Він у мого чоловіка в академії вчився. Курсантом був.

- Молодий він?

- Йому 50 років нема.

- Він тут воєнруком був?

- Так у нас тільки три місяці.

Інформацію про потужний наркоканал з південної Азії співробітники СБУ отримали вже давно. Попри шпигунську конспірацію й обережність торгівців зіллям, оперативникам таки вдалося упіймати одного з них на гарячому.

Тетяна Онищенко, керівник прес-служби УСБУ в Київській області:

- Одного з учасників злочинної схеми затримали під час отримання ним міжнародного поштового відправлення: у посилці містилася поршкородібна речовина білого кольору, яка за висновками експертів віднесена до психотропних речовин.

Саме тоді підозрюваний указав на двох поплічників. Одного затримали в столичному офісі. За другим прийшли у школу. Готова продукція, яку виносили зі шкільного тиру, ледь умістилася в двох мішках. Куди мали продати майже п'ятнадцять кілограмів дурману, нині з'ясовують слідчі. Вже порушили кримінальну справу. Наркодилерам світить від восьми до дванадцяти років в'язниці. 

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.