Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 23 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Запоріжжі затримано банду спортсменів

11 квітня 2012, 10:22
Дата ефіру/події: Середа, 11 квітня 10:22

Банду спортсменів затримали в Запорізькій області. За кілька років угруповання вчинило понад десяток нападів на багатіїв. З-поміж інших розбійників вирізняла дуже ретельна підготовка до злочинів. Новий напад банда готувала, як завжди, дуже ретельно. Жертвою злочинців мав стати місцевий багатій.

Сергій Прудченко, заступник керівника управління ГУМВС України в Запорізькій області:

- Они установили скрытые камеры на площадке квартиры, установили прослушивающие устройства в душниках и оттуда, таким образом, черпали информацию о том, когда они собираются то ли уехать куда-то, получали информацию о их образе жизни. 

Тижнями бандити стежили за своєю жертвою. Вивчали розпорядок дня, звички, маршрути.

Сергій Петренко, старший слідчий управління ГУМВС України в Запорізькій області:

- Так соучастниками проделывались отверстия в подземных коммуникациях, кроме этого на одном из эпизодов участниками проделывалось отверстие с чердачного помещения в квартиру.

Сергій Прудченко, заступник керівника управління ГУМВС України в Запорізькій області:

- В течении трёх недель они пробивали отверстие в потолке и пробивали его по крупиночке, по чуть-чуть, чтоб не создавать большого шума. И таким образом, чтобы те, кто в квартире, не знали, что там наверху ведётся работа.

Бандити діяли чітко, без поспіху. Через дірку планували проникнути до квартири. В ній дочекатися господаря й далі вибити з нього зізнання - де ховає гроші. Та про задум вигадливих розбійників дізналися міліціянти. В оселі організували засідку.

Сергій Прудченко, заступник керівника управління ГУМВС України в Запорізькій області:

- Находится там надо было в режиме полнейшей тишины, не выходить, не заходить, ну, чтоб было понятно - засада не менялась неделю, вот они там находились всё это время, не разговаривали, много сложностей, скажем так, было.

Коли бандити залізли до приміщення, на них чекав сюрприз. Утім, побачивши міліціянтів, озброєні зухвальці й не думали здаватися. Почали відстрілюватися.

Оперативний співробітник управління ГУМВС України в Запорізькій області:

- Стреляли предупредительными, а потом пришлось выстрелить на поражение, так как другой возможности задержать их не было, после этого оказали скорую медицинскую помощь.

Затримати вдалося всіх бандитів. П'ятеро місцевих мешканців досі в поле зору правоохоронців не потрапляли, професійно займалися спортом. Міліціянти вже мають докази їхньої причетності до одинадцяти збройних нападів на території кількох областей. 

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.