Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Севастополі викрито педофіла з Росії

12 квітня 2012, 10:46
Дата ефіру/події: Четвер, 12 квітня 10:46

Педофіла з Росії впіймали в Севастополі. Він облаштувався там давно і навіть встиг створити родину: виховував синів. А от чужих дівчат 54-річний сім'янин узявся навчати не надто добрій науці.

Двометровий паркан і колючий дріт. Несподіваним гостям господар дачі не радий, дверей не відчиняє. Правоохоронці штурмують вікна.

- Вибивають вікно.

- Міліція, в сторону!

Групу захоплення 54-річний чоловік зустрічає голяка. Не встигає приховати і головного доказу - на горішньому поверсі в ліжку оголена дівчинка. Їй лише 13-ть. Не за віком доросла школярка по-дитячому вмовляє оперативників відпустити.

- Пожалуйста, не надо, я ваc умоляю, меня мама ж убьет! Я так больше не буду!

 Прийшла за власним бажанням - зізнається дівчинка. Родина бідна, виховувати двох доньок матері несила. Тож молодша вирішила допомогти. Знайти роботу. Довідалася про чоловіка, що юним дівчаткам гроші дає. За це погодилася віддати все, що треба. Три місяці ходила до будинку зрілого чоловіка. Задовольняти його сексуальні втіхи допомагала старша подруга.  

- Сколько он вам платил денег за приход?

 

- Сто

- По сто гривен?

- Нет, всего сто.

- Сто на двоих, да? За сексуальные услуги, да?

- Только не нужно к маме, пожалуйста, я вас умоляю.

Як пояснити все матері своїх дітей - нині міркує і розпусник. Про його таємне дачне життя дружина і гадки не мала. Утім, провину чоловік визнає лише в сімейній зраді. Мовляв, про юний вік коханок не здогадувався.

Затриманий:

- Ну, так почему дети?

- Она сказала, что ей уже 18 есть.

- И давно вы с ней?

- И сколько таких девочек было?

- Она, одна.

ы ничего им за это не даете?

- Нет

- А зачем же они к вам приходят?

- Ну как она говорит, отходнуть, Рево попить.

Значно більше неповнолітніх приймав у себе збоченець - переконані правоохоронці. За підозрюваним спостерігали давно, не вдавалося лише заскочити лиходія на гарячому.

Олександр Карякин, заступник керівника Управління карного розшуку м.Севастополя:

Несколько месяцев назад была получена уголовным розыском оперативная информация о противоправных действиях некого гражданина, который вступает в половую связь с малолетними девочками. Я думаю, что в ходе расследования уголовного дела, думаю, что будет установлен не один факт вступления в половую связь с малолетними, это будет не один факт, не с одной девочкой.

Про власних і чужих дітей любителеві юної краси доведеться забути - за розбещення неповнолітніх на нього чекає тривале ув'язнення.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
в россии давно нет милиции,там полиция уже давно
вадим 11.12.2015, 19:59 ответить
Heck yeah this is excalty what I needed.
Sara 01.12.2012, 08:28 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.