Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 14 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Одесі обвалився будинок, визнаний аварійним ще у 90-ті роки

13 квітня 2012, 11:29
Дата ефіру/події: П’ятниця, 13 квітня 11:29

В Одесі обвалився житловий будинок. Усе сталося вночі: в старенькій двоповерхівці зруйновано дах і частину опорної стіни. За щасливим збігом обставин, людей лихої миті у квартирі не було. Хоча рятувальникам таки довелося евакуювати шістьох мешканців будівлі.

Будинок на Молдованці розвалився вночі. Головний удар припав на квартиру Сергія Бурлаки. На щастя, цієї миті всередині нікого не було.

Сергій Бурлака, постраждалий:

Это происходило в час. Слава Богу, мама вышла к соседке, я был на работе, получается, когда мама только вышла вечером посидеть с соседкой, когда перед тем, что возвращаться, произошел этот обвал. Там дальше невозможно находиться, почему, потому что стены просто постоянно трещат.

Сергій із мамою виносять усе, що можуть, у підсобку. Йти їм самим нікуди. Окрім цієї родини, постраждалих ще четверо - їхні сусіди. За словами МНСівців, стіни та дах не витримали через зношення дерев'яних балок.

Олександр Полохач, керівник РВ МНС Приморського району м. Одеси:

- Была произведена эвакуация жильцов из двух квартир и на данную минуту производится эвакуация их имущества. С последующим принятием решения по разборке этого дома. Дом аварийный. Он уже с 90-х годов считается аварийным, то есть людей должны были давно отселить отсюда.

Роберт Цар'я, головний інженер Порто-Франківської ЖКС:

Будем крышу снимать сейчас и разбирать. Снимать аварийные участки и дальнейшее будет разбирать дом, который в аварийной ситуации и все.

Два місяці тому саме в цьому будинку також обвалилася стіна та частина даху.  А торік Олександра Колчака з родиною ледь не поховала власна покрівля.

Олександр Колчак, постраждалий:

- Как можно жить, когда трещат стены, когда здесь семья. Когда здесь ребенок - это непередаваемое ощущение. Когда ты боишься, что выйдешь и можешь не прийти к себе домой просто на просто. Или ты придешь, а это всё завалилось и Слава Богу, если там никого не будет. 

Нині в зруйнованому будинку вимкнули газ та світло. Аварійне житло ремонтують.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.