Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Мешканець Миколаєва згвалтував дівчину, в якої замовив парфуми

13 квітня 2012, 11:38
Дата ефіру/події: П’ятниця, 13 квітня 11:38

Дружині - парфуми, собі - розваги. Вбити одразу двох зайців вирішив мешканець Миколаєва. Придбав у молодої торгівки косметикою кілька товарів, а наступну партію замовив собі додому. Коли дівчина крам привезла - покупець її згвалтував.

Чергове приємне знайомство на зупинці - гадала Ірина, називаючись усміхненому молодикові. Місяць, як вона приїхала до Миколаєва з Росії контролювати розповсюдження товарів своєї компанії. Тож потенційному клієнтові, до якого підійшла на вулиці, одразу і зразки продемонструвала. Той зрадів – мовляв, нарешті дружині парфуми купить.

Затриманий:

- Она мне предложила духи. Я купил духи и она мне дала блеск для губ в придачу. Дала свой номер телефона и сказала, если нужно что-то - звони.

Нові знайомі розійшлися. Незабаром молодик подзвонив, замовити ще товарів. Клієнт зачепився - раділа дівчина. І поїхала з крамом до нього додому.

Ірина, постраждала:

- Он открыл дверь, впихнул меня в квартиру, бросил меня на кровать, я его отпихнула. Отошла в угол к окну, потому что подумала, что может невысоко, может прыгнуть, потом подумала, что я сверну себе шею.

Спроби вмовити хлопця були марними. У відчаї полонянка схопила свого мобільника, та не встигла і номера набрати - молодик вирвав з рук апарата.

Ірина, постраждала:

- Он говорит, ты отсюда никуда не уйдешь, потом снова начал приставать, кинул меня на кровать и говорит: тебя либо молотком по голове, либо я тебя изнасилую. Меня изнасиловал, потом заставил помыться, потом я уже оделась, он еще раз меня изнасиловал, потом снова заставил меня помыться, и говорит, все, пошли, проведу тебя на остановку.

До нещасливого будинку дівчина незабаром повернулася, але вже з правоохоронцями. У райвідділку затриманий запевнив - з росіянкою лише мирно спілкувалися.

Затриманий:

- Почему ты ее позвал домой?

- Посидеть отдохнуть вместе.

- Тебе больше не с кем отдыхать дома?

- Есть, жена.

- Ну скажи, зачем тебе нужна была эта девочка?

- Ну просто симпатичная девушка хорошая.

Попили чаю та й розійшлися - нині переконує оперативників молодик. Не зміг лише пояснити - навіщо в нової знайомої телефона забрав.

Затриманий:

- Я не знаю, зачем я это сделал, потом договорился, как на маршрутку провожал, послезавтра в гостинице Николаева, она сама мне сказала, в 9 часов отдашь телефон мне.

Утім, усі його запевняння міліціянтів не переконують.

Віктор Бутрій, заступник керівника Ленінського РВ міліції в м.Миколаєві:

- Затриманий громадянин, йому 27 років. Працює, має дружину. Раніше він також потрапляв у поле зору правоохоронних органів за скоєння аналогічного злочину.

Після проведення всіх експертиз правоохоронці вирішуватимуть - за якими статтями порушувати кримінальну справу. Тож порадувати дружину парфумами чоловік, ймовірно, зможе не скоро. 

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.