Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Побачення з інтернет-знайомим закінчилося гуртовим згвалтуванням у Макіївці

13 квітня 2012, 11:53
Дата ефіру/події: П’ятниця, 13 квітня 11:53

Небезпека в Інтернеті. Наразилася на неї 24-річна мешканка Макіївки. Вона два місяці переписувалася в мережі з новим знайомим. Пішла на побачення наосліп і стала жертвою гуртового згвалтування.

На зустріч із інтернет-знайомим 24-річна макіївчанка взяла 18-річну подругу. Дівчат зустріли двоє молодиків - друг з мережі та його товариш. Згодом до гурту приєднався і третій. Спочатку домовилися кави попити, але плани на вечір швидко змінилися.

Постраждала:

 - Выехали на Донецкую трассу. Мы начали задавать вопросы: куда мы едем? И в Макеевке можно было попить пива. Он ответил, что у них по пути есть заправка - там и попьем кофе, а заодно и заправимся.

 Компанія поїхала за місто. Там хлопці хильнули. Один потяг дівчину до машини. Роздягнув, однак зґвалтувати не зміг - далося взнаки випите. Потім дівчат відвезли до Донецька.

Тетяна Мацкевич, співробітниця Будьонівського РВ міліції м. Донецька:

Мы находимся за АС "Буденовская". На этом месте было совершено изнасилование. Тут стояла машина. Это автомойка и жилые дома. Девушка думала, что находится на терриконе. Это неосвещенная территория.

Останнім пунктом нічної подорожі став мотель. Там дівчині вдалося вмовити відпустити молодшу подругу. Замість неї до товариства приєднався четвертий молодик. Усі разом вони зґвалтували дівчину і покинули в номері. Жертва одразу ж звернулася в міліцію. Правоохоронці швидко затримали всіх чотирьох підозрюваних, але слідство затяглося. Родичі ґвалтівників залучили до справи аж сімох адвокатів.

Дмитро Бондаренко, керівник сектору Будьонівського РВ міліції м. Донецька:

Чтобы снять обвиненения, чтобы доказать, что ребята не виноваты. Хотя, все экспертизы, которые у нас проведены, доказывают то, что последние виноваты.

Жертва ґвалтівників каже - під час слідства родичі злочинців намагалися на неї тиснути.

Постраждала:

С тем, с кем я переписывалась, мама его пыталась сначала душевно… Вроде бы он хороший и не мог так сделать. Потом она начала предлагать мне деньги.

Сколько?

60 тысяч гривен, как они потом сказали моему адвокату, что я эту сумму запросила. Хотя я сразу от каких-либо денег отказалась.

Нині постраждала прагне якнайшвидшого завершення слідства та справедливого вироку для своїх кривдників. Двоє з них із досвідом тюремного життя, при цьому один - раніше засуджений за схожий злочин. 

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.