Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 8 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Київщині ревнивий чоловік заколов коханця дружини та випадкового свідка

13 квітня 2012, 11:07
Дата ефіру/події: П’ятниця, 13 квітня 11:07

Без зайвих слів і рухів, один удар у груди - просто в серце. Так на Київщині чоловік розправився з коханцем своєї дружини. Випадковим свідком кривавої розправи став інший мешканець оселі, тож смертельного удару дістав і він. Для дружини месник приготував іншу муку - змусив спостерігати за загибеллю двох людей.

Власна оселя Олександрові Вікторовичу стала чужою. У двір заходить через силу. Моторошно.

Олександр Вікторович, власник будинку:

- Я не знаю, как во двор заходить, вон цветы за калиткой лежат. Вот мне заходить в дом, это все напоминает и будет напоминать.

Під піском та квітами величезна кривава пляма. У кімнаті перед ліжком ще один червоний слід. Тут загинуло двоє пожильців. 

Олександр Вікторович, власник будинку:

 Саша год прожил у нас на квартире, Иваныч работал здесь в Ирпене, я не знаю, два-три года, а у нас прожил где-то два месяца. Никаких конфликтов между ними не было.

 24-річний Сашко і 58-річний Микола Іванович. Звичайні роботяги. На Київщину приїхали зі східних областей. Працювали, жили мирно - запевняє власник, адже спостерігав за квартирантами із сусіднього будинку. Та якось тиху ідилію зруйнувала молодиця. Із вдвічі старшим чоловіком закрутила роман. На заваді їхнього кохання не могли стати ані третій мешканець оселі, ані законний чоловік жінки. 

Олена, свідок:

 - Мы легли все спать. Тут ворвался муж, сразу же одного, а потом второго, наверное, уже догнал, я не знаю, как там уже второго, но нашла его на улице.

 Ножем, якого завбачливо прихопив із собою, чоловік без розмов ударив коханця в серце. Поки дружина намагалася затулити рану, другий мешканець оселі кинувся тікати. Молодика месник наздогнав уже надворі, біля воріт. Так само єдиним ударом влучив у груди та одразу втік. На крики збіглися сусіди, але зарадити пораненим було неможливо. Різника відшукали наступного дня.

Олександр Пиля, заступник керівника слідчого відділу Ірпіньського МВ міліції:

- Були встановлені усі можливі місця знаходження та в ході їх перевірки на одній із квартир в місті Ірпені був і затриманий даний підозрюваний.

- Опор чинив?

- Опору не чинив.

33-річний молодик в усьому зізнався, та пояснити свою скаженість не зміг. Оперативники припускають - не останню роль зіграло спиртне, адже тривалий час чоловік зловживав алкоголем, ніде не працював, а чотирирічний шлюб уже давно тріщав по швах. 

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.