Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 24 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Дніпропетровську з'явилися нові версії вбивства Аксельрода

18 квітня 2012, 11:22
Дата ефіру/події: Середа, 18 квітня 11:22

Кілерів, що полювали на бізнесмена Генадія Аксельрода, могло бути двоє, принаймні цю інформацію наразі перевіряють правоохоронці. Порушили кримінальну справу за навмисне вбивство мільйонера.

Мільйонера позбавили життя 14-го квітня в центрі Дніпропетровська. Зі слів свідків, Аксельрод прибув машиною до свого будинку. Коли відчинялися автоматичні ворота у двір, до Мерседеса під'їхав велосипедист. Він миттєво витяг пістолета і кілька разів вистрелив у лобове скло. Водій стрімголов вискочив із салону й помчав геть. Та кілер устиг поцілити в нього. А потім підійшов і зробив котрольні постріли в голову.

Валерій Мазан, заступник керівника ГУ МВС України у Дніпропетровській області:

- Был застрелен с огнестрельного оружия известный предприниматель Аксельрод Геннадий Ильич, 1967 года рождения. Вышел с машины и в это время был застрелен.

Правоохоронці припускають, що кілерів було двоє. Спираються на слова свідків.

Олександр Петухов, заступник прокурора Дніпропетровської області:

- Принаймні свідки кажуть про дві людини, але встановлення посекундне всіх подій можливо скажуть про інше.

Говорили і про те, що крім бізнесмена в машині була його родина. Тож чоловік вискочив з авта, аби взяти вогонь на себе. Щоправда, цю версію у прокуратурі спростували.

- В машині бізнесмен був один.

Одна з неофіційних версій убивства - борги. Нібито Аксельрод узяв багатомільйонний кредит на реконструкцію торговельного центру. Поховали підприємця в понеділок на Сурсько-Литовському цвинтарі. Нагадаємо: у вересні 2010-го на життя мільйонера вже скоювали замах: невідомі підклали вибухівку під стола в одній із кав'ярень міста. Саме там обідали бізнес-партнери Генадій Аксельрод та Генадій Корбан. Обидвоє тоді вціліли. 2007 року на Катеринославському бульварі у Дніпропетровську підприємцеві поставили прижиттєвий пам'ятник. Він зображує чоловіка, котрий сидить на лаві з простягнутою рукою. Рисами обличчя схожий на Аксельрода. За чутками - це був подарунок від друзів. Офіційно скульптуру називають пам'ятником приватному підприємцеві.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Комментарий удален
A really good aneswr, full of rationality!
Hendrik 03.05.2012, 23:16 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.