Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 3 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Псевдосвященика із сином "Ісусом" затримали у Києві за жебрацтво

19 квітня 2012, 10:51
Дата ефіру/події: Четвер, 19 квітня 10:51

Що у столичній підземці часто жебракують особи, які насправді не є інвалідами й не потребують допомоги, люди вже звикли. А ось псевдосвященик - це щось новеньке. Святого отця, який виявився далеко не святим, затримали київські правоохоронці. А з ним і малого Ісуса Христа.

Священик старцював разом зі своїм сином, якого називав Ісусом Христом. Правоохоронці затримали чоловіка з підозри у втягненні неповнолітнього в жебрацтво. Сам батечко стверджує - хлопчика не змушував, а брав із собою тільки, щоб подавав ліки.

Затриманий:

Ви ж знаєте сьогоднішніх людей, єслі мені стане погано, мені ніхто не відкриє таблетки, не подасть води, щоби випити ліки. Розумієте?  Ісус ходить поруч, дивиться на місто, на людей. Адже йому це дуже цікаво!

У відділі міліції священик показав документи, які мали підтвердити його належність до Святої Церкви, але марно. Папірці виявилися фальшивими. Захищати псевдо-панотця від правоохоронців приїхав його наставник. Від якого храму - не зізнається.

Євген Нагорний, співробітник ЛУ міліції в Київському метрополітені:

Приїхав якийсь наставник церкви, який не представляється та веде себе також агресивно.

Ми не дозволяємо вам знімати, тому що ви працюєте на Сатану. Ви працюєте на установу, котра працює на Сатану. Телебачення - це і є Сатана.

Затриманий:

В мене серце кров'ю обливається. Яка несправедливість. Там по Хрещатику стоять священики при тому, що я б навіть не сказав, що то даже священики. В одній одежі тільки. Ніяких ні документів, нічого. Ніхто їх не трогає, вони там сутками, місяцями стоять.

З такою несправедливістю, заявляє священик, миритися не можна. Його обурюють дії правоохоронців.

Затриманий:

Не зря люди, деякі люди, називають вас мусорами, деяких людей у формі - мусорами. Тепер зрозуміло, чому ці люди це роблять. Нікому я не дозволяв, щоби отак оця образа проходила, так як людині зійшла з рук.

Натомість правоохоронці повідомили - на перший раз чоловіка лише оштрафують, та якщо спіймається знову - не минути йому кримінальної відповідальності.

Євген Нагорний, співробітник ЛУ міліції в Київському метрополітені:

За цією статтею суд виносить офіційне попередження або штраф 51 гривню. Якщо протягом року він буде затриманий ще  два рази, то його буде притягнуто до кримінальної відповідальності  за статтею 150 зі значком 1, втягнення неповнолітніх в жебрацтво.

Міліція перевіряє й інші факти щодо затриманого. Наприклад, чому 10-річна дитина не ходить у школу, а нібито навчається з учителями вдома. Сам "Ісус" поки мовчить.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.