Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 23 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Пенсіонер із Сумщини протягом року розбещував школярку

20 квітня 2012, 10:43
Дата ефіру/події: П’ятниця, 20 квітня 10:43

На Сумщині пенсіонер розбещував 13-річну дівчинку. Дитина - з бідної сім'ї, тож за гроші та подарунки ладна була не тільки демонструвати старому своє оголене тіло. Забави зі школяркою тривали продовж року, аж поки про них випадково не дізналися в міліції.

Мати з трьома дітьми переїхала на Сумщину кілька років тому. Жінка на роботу не влаштувалася, документи загубила, тож соціальної допомоги на дітей не отримувала. Перебувалася родина випадковими підробітками та розраховувала на спонсорство сусіда, якому колись у скруті стала у пригоді.

Підозрюваний:

- Нема картошки, я даю картошку, нема хлеба, прибигають - хлеба дай. Все то, шо касается продовольствия, ну и одежды, в школу например, я их одевал. Потому шо мать не работала.

Особливо до душі пенсіонерові припала старша з дівчат. У свої 12 вона нагадала старому його перше, ще шкільне кохання. Та від платонічних почуттів дід перейшов до справжніх сексуальних утіх.

Підозрюваний:

- Она прийшла росстроенная, я ее жалел, жалел, а потом полез под одеяло жалеть, ну так гладил то есть.

Дівчина, що звикла прибігати до сусіда по гроші та харчі, не пручалася. Боялася, що він більше не допомагатиме.

- Зачем ты к нему вообще приходила?

- Щоб він гроші давав, наверно.

Про забави зі старим не розповідала нікому, навіть матері. До міліції ця інформація дійшла як плітка. Тож вирішили перевірити. З'ясували - дід розбещував дитину продовж року.

Сергій Чміль, керівник Білопільського РВ міліції:

- Был задержан подозреваемый, мы нашли у него ряд интимных вещей, которые он покупал девочке и с которыми он с ней забавлялся. Подтвердила мама, что она замалчивала, что нужда, необходимость заставляла прикрывать это все, закрывать глаза.

Соціальні працівники стурбовані таким ставленням жінки до власних дітей, адже в сім'ї є ще й менша дівчинка.

Олена Комар, керівник відділу Білопільського Центру соціальних служб:

- Мати така не сильно відповідальна і не сильно переймається своїми дітьми, їй було так зручно - дитину вдягає мужчина, дає їй там якісь гроші, даре мобілки.

За розбещення неповнолітньої пенсіонер може дістати до 3 років обмеження волі. Втім, поки суд та справа, його обмежили лише зобов'язанням про невиїзд. Мешкає там само, і тепер мріє спокутувати свою вину перед дівчиною й купити для родини будинок.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
я ніяк не можу переглянути відео матеріал до данної статті
Іван 20.04.2012, 18:38 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.