Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 4 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Київській області китаєць убив 22-річного хлопця і покалічив двох його братів

20 квітня 2012, 10:30
Дата ефіру/події: П’ятниця, 20 квітня 10:30

На Київщині іноземець зарізав 22-річного молодика і скалічив двох його братів. Трагедія сталася вночі в оселі, де мешкав 48-річний громадянин Китаю. Троє хлопців прийшли туди з'ясовувати стосунки, та якби знали, чим це закінчиться. 

Коли в сусідній садибі почали кричати - Віра Андріївна одразу ж побігла довідатися, в чому річ. Посеред занедбаного дворища жінка наштовхнулася на господаря обійстя - 48-річного китайця Сашу. 

Віра Андріївна, мешканка с. Жердової:

Каже, Вера, ти знаєш, как они меня втройом били. Показує - губа розбита, лице побите полностю, гематоми по тілі. Они меня били - что мне оставалось делать.Чтоб убили?

Неподалік на шляху сиділи двоє закривавлених парубків. На руках вони тримали неживе тіло третього. На лемент збіглися ще кілька сусідів.  Розбурханий китаєць пояснив, що молодики на вулиці  - то непрохані гості. Мовляв, брати серед ночі вдерлися до його помешкання.

Владислав, мешканець с. Жердової:

Він двері одчиняє, а його начали бить палками. А один каже – Денис, давай його убєм і замочим. А у нього був нож під руками і він начав їх тіпа як ножом.

Юлія Барабаш, помічник керівника Броварського РВ міліції:

- 22-річний брат отримав тяжкі тілесні ушкодження, несумісні з життям. Інші два брати госпіталізовані до міської лікарні. На даний час 48-річний чоловік знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання.

Що насправді сталося в обійсті китайця на околиці українського села - тепер дізнаються правоохоронці. Місцеві селяни ж не знають, що й думати. 

Віра Андріївна, мешканка с. Жердової:

Я багато чого чула - і що  Саша їм 20 гривнів був должен, а вони за грошима прийшли розбираться. І чула, шо там хтось їх побив, а він должен отвічать.

Та мати загиблого каже: її син подався до китайця за дівчиною, це нібито й не сподобалося господареві.

Катерина Олексіївна, мати загиблого:

У китайця в хаті там шобло. Там дівки, там гулянки, там розпуста. І один із моїх синів туди до якоїсь баришні пішов. Цей китаєць прийшов туди, де вони пили, і набив моєму Дімі морду за своїх дівчат. Діма пожалівся старшому брату і єстественно брат пішов у защиту за малого.

Проти громадянина Китаю вже порушили кримінальну справу. Згідно з українськими законами, за перевищення оборони він може потрапити за грати на 10 років.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.